Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și mesajul de la miezul nopții. Surpriză totală în mașina vedetei

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2023, 9:42

Reclamă
Anamaria Prodan și mesajul de la miezul nopții. Surpriză totală în mașina vedetei

Anamaria Prodan și mesajul de la miezul nopții

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o poză cu un mesaj misterios, după miezul nopții. Vedeta lasă de înțeles că trece printr-o perioadă bună a vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a dezvăluit poza din mașina ei, în care apare un buchet spectaculos de flori, însoțit de un mesaj care lasă loc de interpretări.

Anamaria Prodan și mesajul de la miezul nopții

”Noi doi suntem un întreg. Te iubesc”, e mesajul de pe plicul care a însoțit florile. Ana nu a dezvăluit pe Instagram Story un nume și nu ar fi de mirare dacă superbul cadou nu e de la un bun prieten.

Ana vine după despărțirea de Flavius Nedelea. Omul de afaceri a trăit, aproape o lună, o poveste de dragoste cu agentul de jucători.

Reclamă

Milionarul român a transmis un mesaj emoţionant în momentul în care a anunţat că nu mai este într-o relaţie cu Anamaria Prodan. „Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți„, spunea Nedelea. Apoi, acesta a venit cu noi lămuriri.

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea nu s-a ferit de cuvinte

Flavius Nedelea asigură că „ruptura” nu s-a produs din cauză că unul dintre ei ar fi fost înşelat. Anunţă că nici măcar nu s-a certat cu vedeta de 50 de ani şi că adevăratul motiv al despărţirii este unul personal.

„Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră.

Noi nu am avut nici un motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa„, a declarat Flavius Nedelea pentru antenastars.ro.

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut. Are un băiat, pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), cu antrenorul.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și