Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului: „A fost dorinţa lui Laurenţiu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 19:19

Anamaria Prodan şi Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului: „A fost dorinţa lui Laurenţiu!”

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu au luat niciodată varianta unui partaj după divorţ. Conform unor surse citate de playsport.ro, cei doi au stabilit deja cum vor proceda cu banii şi cu proprietăţile pe care le au împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Reghecampf au stabilit condiţiile divorţului

Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a spus o persoană din anturajul celor doi pentru playsport.ro.

În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de aprobare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, mai arată sursa citată.

Anamaria Prodan, ameninţare fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Totuşi, vedeta a precizat că dacă toate aceste lucruri se vor adeveri, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară.

Anamaria Prodan, ameninţare fără pentru Laurenţiu Reghecampf

Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tuturor celor ce-l admiră şi a făcut toate aceste lucruri, înseamnă că merită să fie scos în faţă şi arătat cu degetul de o ţară întreagă„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și