Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Tudor Oros, de nedespărţit. Cum s-au afişat în miez de noapte. Afaceristul român şi-a lăsat, din nou, soţia acasă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2022, 9:33

Reclamă
Anamaria Prodan şi Tudor Oros, de nedespărţit. Cum s-au afişat în miez de noapte. Afaceristul român şi-a lăsat, din nou, soţia acasă

Anamaria Prodan şi Tudor Oros, de nedespărţit

Colaj Instagram

Prieteni pentru totdeauna„, a fost mesajul transmis de vedetă. Din poza a lipsit şi de această dată soţia lui Tudor Oros. Ksenia Gulevich nu s-a fotografiat lângă cel cu care s-a căsătorit nici în noaptea dintre ani. A postat, pe reţelele sociale, o imagine în care apare singură şi a fost luată imediat la întrebări. Artista a refuzat însă să le răspundă fanilor ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, din nou lângă Tudor Oros

Tudor Oros este o prezenţă constantă, în ultimele luni, în viaţa agentului de jucători. A fost prezent atât de ziua Anamariei, cât și la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, când impresarul a pierdut 500.000 de euro după ce a pariat pe victoria lui Lewis Hamilton. S-a făcut cu adevărat remarcat în noaptea de Revelion, când a apărut în mai multe postări ale celei care ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români.

Anamaria Prodan a ţinut deja să asigure că are planuri mari cu antreprenorul care este stabilit de şapte ani în Dubai. Acesta ar fi motivul pentru care s-ar şi afişa foarte des împreună.

Reclamă

Noi vom lansa în curând proiectul Learn and earn, un proiect de Învățământ on line și nu avem timp să dam explicații <mondene>. Sunați la Reghe, căci el este cu mondenitățile! Eu și copiii mei suntem cu munca și cu avocații care încearcă să recupereze averea din conturile ascunse ale soțului meu„, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan: „Nu cred că este treaba mea să vorbesc despre viaţa lui Tudor Oros”

Anamaria Prodan s-a ferit să ofere mai multe detalii despre Tudor. Nu şi-a dorit să vorbească despre soţia de 25 de ani a acestuia.

Tudor este partenerul meu de business. Dacă îi dau tag la Instagram si vedeți că are soție, de ce se fac comentarii oare?! Ca doar eu dau tag la Instagramul lui nu? Este un prieten foarte drag, foarte deștept, foarte serios, cu o educație aleasă. Suntem parteneri repet și grupul nostru de investitori în diferite proiecte este superb. În rest despre viața lui Tudor nu cred ca este treaba mea să vorbesc„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Au apărut totuşi primele informații despre tânăra care a ajuns la altar cu Tudor Oros. Aceasta este artistă și se descrie drept a fi „cântăreață și compozitoare”. Femeia care arată uluitor, după cum se poate vedea în galeria foto, a dezvăluit că muzica este marea ei pasiune.

Iubesc locul în care muncesc. Sunt binecuvântată și obsedată cu ceea ce fac„, a transmis Ksenia într-o postare de pe Instagram.

Să scriu muzică este ca și o magie. Aș putea spune că este ca o meditație pentru mine. Dar mai bine. Pentru că vezi rezultatul imediat și te poți bucura de creația ta. Ca să poți compune ai nevoie să îți lași imaginația să ‘zboare’. Abia apoi vei simți acel sentiment special, libertatea de a crea orice îți dorești și cum dorești. Nu sunt prejudecăți aici„, tocmai a mai sus Ksenia Gulevich.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și