Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat! Mişcarea făcută după scandalul divorţului. Ce a anunţat impresara

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 9:44

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat! Mişcarea făcută după scandalul divorţului. Ce a anunţat impresara

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Instagram Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan încearcă să-şi vadă de viaţă şi să treacă repede peste scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă au ieşit la iveală mai multe amănunte dure din interior, impresara vrea să revină la viaţa de dinainte şi să zâmbească la fiecare apariţie. Asta încearcă să facă şi alături de un apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză alături de unul dintre apropiaţii ei. Este vorba despre medicul Yazan Aqrabawi, cel alături de care are o campanie publicitară şi cel care se ocupă de dantura vedetei. „Zâmbetul impecabil. Doctorul meu. Cel mai bun doctor”, a scris impresara în dreptul pozei în care se află alături de dentist.

Anamaria Prodan, umilită de fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan tocmai a avut o apariție publică în care a negat că i-ar fi stricat mariajul Marianei Pfeiffer. „El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește„, a transmis agentul de jucători, cu lacrimi în ochi.

Declarația este contrazisă de cea care a fost 13 ani alături de Reghe. Tot atât pare a rezista și mariajul dintre antrenor și Anamaria Prodan.„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și