Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un „domn misterios” în centrul Bucureștiului! Vedeta nu s-a ferit și a spus totul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2022, 11:31

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un „domn misterios” în centrul Bucureștiului! Vedeta nu s-a ferit și a spus totul

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram

Anamaria Prodan a fost surprinsă alături de un „domn misterios”, în centrul Bucureștiului. Vedeta de 49 de ani nu s-a ferit și a spus totul despre bărbatul cu care părea să fie foarte apropiată. Impresara de fotbaliști, care se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf de mai bine de un an, a asigurat că între ea și bărbatul respectiv nu este nimic mai mult decât o relație de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost surprinsă de paparazzi, în cursul acestei săptămâni, în timp ce intra într-un bloc din centrul Bucureștiului.

Anamaria Prodan, surprinsă alături de un „domn misterios” în centrul Bucureștiului

Soția lui Laurențiu Reghecampf (VEZI GALERIA FOTO) a coborât din mașina sa de lux, condusă de șoferul personal, și s-a întâlnit cu un bărbat într-o clădire de la Piața Romană. După un timp, cei doi au ieșit zâmbitori, iar Anamaria Prodan chiar l-a pupat pe obraz.

Multă lume s-a tot întrebat dacă nu cumva vedeta de 49 de ani și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după întregul scandal cu Laurențiu Reghecampf. Din acest motiv, Anamaria Prodan a vrut să clarifice situația și a asigurat că bărbatul cu care s-a văzut în centrul Capitalei este doar un prieten. Impresara l-a poreclit, pe un ton amuzant, „domnul misterios”.

„Domnul misterios este un prieten drag mie, nimic mai mult!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Click.

Reclamă

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu pot rupe relația

S-a aflat motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu pot rupe relația. Antrenorul a dezvăluit ce îl leagă de soția de care se chinuie să divorțeze.

Reghecampf și Prodan nu pot rupe complet legăturile. Fie că își doresc, fie că nu, cei doi trebuie să păstreze comunicarea. Totul pentru a asigura creșterea fiului lor, Bebeto, care are 14 ani.

În afară de binele lui Bebeto, Reghecampf nu vrea să mai audă sub nicio formă de cea care încă îi este soție, în acte.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu, nu, nu! Acest subiect este închis pentru mine și singurul lucru care mă mai interesează este binele copilului. Atât!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Reghecampf s-a mutat între timp în Azerbaidjan, unde locuiește alături de amanta Corina Caciuc și fiul lor de câteva luni. Anamaria Prodan a rămas în România și s-a implicat în afaceri și politică. Bebeto locuiește cu impresara.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în 2008 și au organizat o nuntă de vis în Las Vegas.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și