Închide meniul

Apariţie de două milioane de dolari la gala premiilor Oscar. Ajutor de la vedeta de 71 de ani, care arată ca o adolescentă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 8:10

Apariţie de două milioane de dolari la gala premiilor Oscar. Ajutor de la vedeta de 71 de ani, care arată ca o adolescentă

Profimediaimages

Andra Day, apariţie spectaculoasă la gala premiilor Oscar

Actriţele Laura Dern, Viola Davis şi Maria Bakalova şi cântăreaţa Celeste se numără între starurile cel mai bine îmbrăcate. Şi Andra Day a atras toate privirile cu o rochie creată de Vera Wang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra Day a purtat bijuterii de 2 milioane de dolari la gala Oscar

Potrivit jurnaliştilor de la Bazaar, actriţa de 36 de ani şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii de o valoare uriaşă. Preţul cerceilor şi brăţării cu care şi-a făcut apariţia Andra Day pe covorul roşu se ridică la 2 milioane de dolari.

Andra Day a ratat premiul pentru cea mai bună actriţă. Acesta i-a revenit americancei Frances Mc Dormant, selectată pentru rolul din "Nomadland". La aceeaşi categorie s-a văzut învinsă şi Carey Mulligan, cea care şi-a uimit fanii cu o rochie aurie creată de Valentino.

Martin Desmond Roe şi Travon Free, premiaţi la categoria „cel mai bun scurtmetraj live-action” pentru „Two Distant Strangers”, au purtat costume în negru şi galben şi au adus un omagiu lui Kobe Bryant, dar şi mai multor americani de culoare ucişi de poliţie.

Reclamă

Baschetbalistul Kobe Bryant şi fiica Gianna au fost între cele nouă persoane care au murit, la începutul anului trecut, într-un accident de elicopter. Între accesoriile purtate de Roe şi Free s-a aflat o broşă Dolce & Gabbana care reprezenta 24 şi 2, numerele de pe tricourile celor doi baschetbalişti. Numele a 17 americani de culoare ucişi de poliţie au fost scrise pe interiorul sacourilor, anunţă news.ro.

Vera Wang, preferata actriţelor de la Hollywood

Vera Wang are un succes uluitor cu rochiile ei, pe care le vinde cu sute de mii de euro. Vedeta s-a ocupat de ţinuta mai multor staruri ale cinematografiei.

Creatoarea de modă va împlini 72 de ani în luna iunie. Reuşeşte totuşi să-şi ascundă vârsta. Pentru a arăta ca o adolescentă, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Reclamă 4 / 0/3

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme.

MIȘCARE nu faci că trebuie.
MIȘCARE faci că așa vrei tu!
Unde vrei tu!
Când vrei tu!
Cum vrei tu!
Câștigă aici aparatul total de fitness pentru la tine acasă!

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!
 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și