Închide meniul
Foto

Apariţie incredibilă pentru femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă! „E ca şi cum nu a îmbătrânit nicio zi în ultimii ani”

De Antena Sport
Publicat: 12 martie 2023, 12:43

Apariţie incredibilă pentru femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă. Vera Wang, faimoasa creatoare de modă, care în tinereţe a fost o patinatoare de performanţă, şi-a surprins din nou fanii de pe reţelele de socializare.

Reclamă
Apariţie incredibilă pentru femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Apariţie incredibilă pentru femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Vera Wang, în timpul unui eveniment / Instagram verawanggang

Cu câteva zile în urmă, Vera a postat pe Instagram o fotografie în care din nou nu îşi arată vârsta. De asemenea, ea a avut un mesaj puternic în ceea ce priveşte egalitatea între femei şi bărbaţi.

Reclamă

Apariţie incredibilă pentru femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

„Acum, mai mult ca niciodată, hai să îmbrăţişăm egalitatea dintre toţi. Împreună putem continua să facem diferenţa şi să celebrăm diversitatea şi egalitatea”, a fost textul emoţionant al Verăi Wang.

Reclamă

Cei de la elle.hu au fost şi ei impresionaţi de felul în care arată Vera Wang la 73 de ani. „E ca şi cum nu a îmbătrânit nicio zi în ultimii ani. Felul în care arată uimeşte pe toată lumea”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Vera Wang: ”A fost ceva sălbatic”

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei de-a lungul ultimului an. „Cum să ai 73 de ani şi să arăţi aşa. OMG”, a mai spus un fan.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea