Închide meniul
Foto

Apariţie neaşteptată a bărbatului care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa femeii pe care a iubit-o, dar a şi înşelat-o

Reclamă

Publicat: 9 august 2022, 17:05

Apariţie neaşteptată a bărbatului care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa femeii pe care a iubit-o, dar a şi înşelat-o

Laurenţiu Reghecampf este în plinscandal de divorţi de Anamaria Prodan

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Apariţie neaşteptată a bărbatului care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa femeii pe care a iubit-o. Este vorba de prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Mariana, de care a divorţat înainte de căsnicia cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mariana Pfeiffer a postat pe reţelele de socializare cu soţul său, Mathyas. Fosta soţie a lui Laurenţiu Rerghecampf are o căsnicie perfectă cu omul pe care l-a cunoscut la saună. Iar dovadă stă şi ultima fotografie postată pe reţelele de socializare.

Facebook Mariana Pfeiffer

Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva„, a spus Mariana Pfeiffer, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecmapf de fosta sa soţie. „Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!‘”, a povestit, în trecut, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile după ce a cedat şi a izbucnit în plâns

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în momentul în care şi-a adus aminte de momentele în care încerca să îşi salveze mama, timp în care Laurenţiu Reghecampf ar fi avut alte „preocupări”.

Anamaria Prodan susţine că, în acea perioada, Laurenţiu Reghecampf era implicat în alte relaţii. Anamaria Prodan nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a dat detalii despre comportamentul deplasat al soţului său. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit şi cum se umilea în faţa amantelor soţul său. Anamaria Prodan se află în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

El căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spunea, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. Da, da, da, stai acolo. Nu e niciun fel de problemă. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne…eu vomit!„, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și