Închide meniul
Foto

Apariție răvășitoare a Ioanei Țiriac, chiar înainte de Revelion. Fotografiile cu care a rupt internetul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 12:39

Apariție răvășitoare a Ioanei Țiriac, chiar înainte de Revelion. Fotografiile cu care a rupt internetul

Apariție răvășitoare a Ioanei Țiriac

Apariție răvășitoare a Ioanei Țiriac / Instagram Ioana Țiriac

Acest lucru s-a întâmplat și cu o zi înainte de Revelion, atunci când Ioana a urcat pe contul de Instagram o poză în care apare într-un costum de baie minuscul, lăsându-și formele să iasă în evidență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

„Bijuteria” de 350.000 de euro care a ajuns la Ioana Țiriac

Ioana Țiriac are cu ce se lăuda. Tânăra de 24 de ani tocmai a primit de Crăciun un bolid care costă o avere. Anunțul a fost făcut de fratele ei, Ion Alexandru Țiriac.

Ioana a primit un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Ioana Țiriac, cadou de 350.000 de euro

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Reclamă

„Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Alexandru Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și