Închide meniul
Foto

„Arată mereu de 30 de ani!” Vedeta care a împlinit 72 de ani uimeşte din nou: „Acest lucru este imposibil! Dacă rămâne aşa până la 80 de ani, ADN-ul său trebuie păstrat pentru omenire”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iulie 2021, 19:25 / Actualizat: 8 iulie 2021, 4:15

„Arată mereu de 30 de ani!” Vedeta care a împlinit 72 de ani uimeşte din nou: „Acest lucru este imposibil! Dacă rămâne aşa până la 80 de ani, ADN-ul său trebuie păstrat pentru omenire”

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Sursa foto: Instagram

Vera Wang este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din lume. Femeia i-a creat rochia pentru nuntă lui Gwen Stefani, care s-a căsătorit în acest weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefani, în vârstă de 51 de ani, a purtat o rochie Vera Wang, în timp ce Shelton, în vârstă de 45 de ani, a purtat un sacou negru, cămaşă albă şi blugi.

Fanii au luat-o cu asalt pe Vera Wang

Vera Wang a avut o perioadă mai agitată. Pe 27 iunie şi-a sărbătorit ziua de naştere. Vera Wang a dansat la petrecerea dată cu ocazia zilei sale de naştere, scrie straitstimes.com. „Ce mai faci 72 de ani?!„, a întrebat-o un fan.
Are peste 70 de ani, dar arată mereu la vârsta de 30 de ani. Acest lucru este aproape imposibil! Dar, dacă rămâne așa până la 80 de ani, ADN-ul său trebuie investigat sau cel puțin păstrat pentru omenire„, a scris un alt utilizator. „OMG, arăți ca o adolescentă”, a exclamat un alt internaut.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 72 de ani

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 72 de ani! Vera Wang este una dintre cel

Reclamă

e mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 72 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari. Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Reclamă 4 / 0/3

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, „o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate”, recunoaşte Vera.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și