Închide meniul
Foto

„Arăţi ca la 18 ani!” Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii

Publicat: 24 iunie 2024, 16:59

Reclamă
„Arăţi ca la 18 ani!” Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii

"Arăţi ca la 18 ani!" Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ion Ţiriac şi Sophie Ayad/ Instagram, Hepta

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare şi şi-a luat prin surprindere fanii, cu ultima postare publicată. Sophie Ayad, cea alături de care miliardarul român are doi copii, arată fabulos la 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a avut o relaţie cu Sophie Ayad, jurnalista cu origini egiptene, timp de nouă ani. Aceştia au împreună şi doi copii, pe Karim şi pe Ioana (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu Ioana Ţiriac).

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Sophie Ayad a postat o fotografie din Boston, iar fanii au rămas surprinşi de cum arată aceasta la vârsta de 54 de ani. Marea iubire a lui Ion Ţiriac s-a fotografiat ca o adolescentă, într-un tricou de culoare roz, având un suc în mână şi purtând ochelari de soare.

Sophie Ayad a primit imediat numeroase comentarii, în care fanii au complimentat-o pentru cum s-a menţinut în formă până la această vârstă: „Arăţi ca la 18 ani! Tu de fapt te duci la Universitate”, „Mai mult de atât nu e posibil” şi „Drăguţă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sophie Ayad, pe contul ei de Instagram.

Sophie Ayad
Sophie Ayad/ Instagram

Ion Ţiriac s-a iubit cu Sophie Ayad în perioada 1994 – 2003. Din relaţia celor doi s-au născut Karim Ţiriac, care acum are 27 de ani, şi Ioana Ţiriac, care are 26 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie Ayad în 1994, pe vremea când deţinea trei turnee de tenis în Germania. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 31 de ani.

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul tatălui meu și lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Le voi fi pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a declarat în urmă cu ceva timp Sophie Ayad, despre Ion Ţiriac, conform libertatea.ro.

Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Ion Ţiriac a divorţat de singura femeie care i-a fost soţie

Adevăratul motiv pentru care Ion Ţiriac a divorţat de singura femeie care i-a fost soţie. Miliardarul român a fost căsătorit o singură dată, cu fosta handbalistă Erika Braedt.

În trecut s-a specualt că Erika Braedt ar fi avut o relaţie cu Sergiu Nicolaescu, iar aceasta ar fi dus la ruptura dintre cei doi. Într-un interviu rar, Erika a vorbit despre motivele care au dus la divorţul de miliardarul român.

Eram handbalistă la Ştiinta, unde m-am transferat de la Confecţia Bucureşti. Aveam 19 ani, iar Ţiri – 24. Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi„, spunea Erika Braedt în trecut, conform libertatea.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:45

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 3 din Austria sunt ACUM, LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și