Închide meniul
Foto

Are 65 de ani dar arată ca o adolescentă. Cine este femeia care le-a înnebunit pe vedete

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2023, 13:13

Are 65 de ani dar arată ca o adolescentă. Cine este femeia care le-a înnebunit pe vedete

Facebook

Lesley Maxwell este o vedetă în Australia. Femeia de 64 de ani are o corp de adolescentă.

Are 65 de ani dar arată ca o adolescentă. Este povestea unei femei care a ajuns un simbol al tinereții. Are un stil de viață foarte sănătos, fiind antrenoare personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lesley Maxwell este o vedetă în Australia. Femeia de 64 de ani are o corp de adolescentă. Aceasta are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Femeia a făcut-o celebră și pe nepoata sa, Tia Christofi. Aceasta a strâns peste 1 milion de oameni pe paginile sale având aceeași pasiune. Oamenii glumesc pe seama celor două, spunând că par surori, nu bunică și nepoată.

Reclamă

Are 65 de ani dar arată ca o adolescentă!

La 65 de ani, Lesley duce o viață de vis. Femeia din Melbourne, Australia, are milioane de dolari în cont și își petrece timpul numai la sală.

Aceasta este antrenoare de vedete, dar și ”grandluenceriță”, cum îi spun fanii, o combinație de la grandma (bunică) și influenceriță. De-a lungul timpului, femeia a strâns o avere estimată între 1 și 5 milioane de dolari, fiind divorțată cu 3 copii și, evident, are și nepoți.

Reclamă

Lesley are 1,65 metri înălțime și 56 de kg. A devenit antrenoare personală la 48 de ani, iar de la 49 de ani a început să participe la competiții de Bikini Fitness. De altfel, femeia spune că ”nu ești niciodată prea bătrână să porți bikini”.

Drumul ei în lumea fitness-ului a început în urmă cu 20 de ani, când a divorțat de soțul ei. Acesta era cu 13 ani mai tânăr. În timp, sala a devenit un mod de viață.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 30 iun., 15:35
(P) Un echipament fitness de damă pentru fiecare stil de antrenament
Luptătoarea cu cel mai sexy fund e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară
FIGHT • 3 mart., 15:29
FOTO
Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară
Maria Sava a devenit campioană mondială la fitness
Alte sporturi • 22 oct., 19:33
FOTO
Maria Sava a cucerit aurul la Campionatul Mondial de fitness! „Ploaie” de medalii românești la turneul din Coreea de Sud. Imagini de senzație
Sabrina la sala
Extra • 8 feb., 13:21
Boys! Boys! Boys! Sabrina s-a dus la sală!
Gică Popescu a avut o reacţie vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 străini cu FCSB
Extra • 4 ian., 18:42
”Ești mai tare pe brand decât președintele!” Gică Popescu, într-o formă de invidiat la 54 de ani. ”Ia și Generația de Aur la sală și în 3-4 luni intrați pe teren să ne mai calificați!”