Închide meniul
Foto

Aroganţa maximă a lui Cristi Borcea! Pe ce a cheltuit milionarul o adevărată avere: Valentina Pelinel a rămas mască

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 11:02

Aroganţa maximă a lui Cristi Borcea! Pe ce a cheltuit milionarul o adevărată avere: Valentina Pelinel a rămas mască

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea este renumit pentru costumele şi accesoriile extrem de scumpe pe care le poartă în fiecare zi. Acum, fostul şef al lui Dinamo a decis să dea cărţile pe faţă şi să dezvăluie totul. Şi soţia sa, Valentina Pelinel, a rămas mască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganţa maximă a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea nu mai vrea să investească la Dinamo, dar continuă extravaganţele la nivel personal. La o apariție într-o emisiune televizată, fostul acționar de la Dinamo a venit cu cu costum Gucci, care costă aproximativ 3000 de euro. Adăugându-se cămașa de 1000 de euro, plus cureau și pantofii, ținuta lui Borcea la respectiva emisiune a fost de 5000 de euro.

Pe ce a cheltuit Cristi Borcea o adevărată avere

Cristi Borcea a dezvăluit ce probleme are atunci când îşi cumpără hainele. „Eu am probleme. Am 1,90m înălțime și e o problemă că sunt foarte scurte mânecile la cămăși. Eu sunt cu Tom Ford și Dolce Gabbana. Nu știu cât poate să coste un costum. Acum nu știu ce am pe mine… A, Gucci!”, a spus Cristi Borcea, conform prosport.ro.

La nunta lui Ilie Năstase din 2013, omul de afaceri a fost cel mai scump îmbrăcat personaj al petrecerii. Borcea a venit cu un ceas de 100.000 de euro, un Breguet din aur, la care a asortat un costum Gucci în valoare de 15.000 de euro și o cămașă cu butoni de diamante evaluată la același preț.

Ce avere are Cristi Borcea

Cristi Borcea are o condamnare de șase ani, din care a executat patru, și cu încă o încarcerare de șase luni, în 2019. Cu toate acestea, are o avere estimată la peste 100 de milioane de euro.

Reclamă

Nici măcar în perioada 2014-2018, petrecută în închisoare, nu i-a diminuat averea, ba chiar dimpotrivă. Una dintre firmele sale distribuitoare de gaze naturale livra produsul respectiv, printre altele, chiar penitenciarului Poarta Alba pe perioada detenției sale, astfel că, în 2018, când a fost eliberat, averea îi sporise cu 50 de milioane de euro. Cristi Borcea se laudă cu afaceri în domeniul petrolier și de gaze, dar și cu business-uri în agricultură și turism, având în total peste 3000 de angajați.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și