Închide meniul

Aurah Ruiz, găsită vinovată pentru hărţuirea lui Jese Rodriguez. Ce pedeapsă a primit femeia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 11:32

Aurah Ruiz, găsită vinovată pentru hărţuirea lui Jese Rodriguez. Ce pedeapsă a primit femeia

Instagram Aurah Ruiz

Aurah Ruiz, actuala iubită a lui Jese Rodriguez

Chiar dacă s-au împăcat, scandalurile din trecut dintre cei doi îi provoacă daune femeii. Aceasta a fost găsită vinovată de justiţie pentru insulte, hărţuire şi calomnie la adresa lui Jese Rodriguez, în urma unei plângeri făcute de bărbat în urmă cu câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurah Ruiz a avut de ale între 10 zile de închisoare şi 10 zile de  asistenţă socială. Evident, Aurah Ruiz a ales a doua variantă. În prezent, Aurah Ruiz şi Jese Rodriguez formează un cuplu.

Aurah Ruiz şi Jese Rodriguez, împăcare cu scandal

Jese Rodriguez a comis-o şi după ce s-a împăcat cu Aurah Ruiz. De-abia împăcat cu Aurah Ruiz, jucătorul a fost prins în fapt de fosta soţie cu o altă femeie, iar incidentul a fost filmat.

Incidentul a avut loc la doar o zi după aniversarea fostei soţii, iar Aurah şi-a ieşit din minţi şi le-a adresat cuvinte grele celor doi. "Eşti un fiu de căţea" şi "ţi-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!", a urlat, la acel moment, femeia.

Cei doi au avut conflicte dure în trecut, când femeia l-a acuzat că nu vrea să îi plătească pensia alimentară.

Reclamă

"N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. . Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut.

Jese mai are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, pe lângă fiul cu Aurah, Nyan, și cel cu Janira, botezat Kenai. Jese Rodriguez a plecat de la PSG şi a ajuns în Liga 2 din Spania, la Las Palmas. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și