Închide meniul

Averea reală a lui Ion Ţiriac! Anunţul făcut de Forbes. "Nu mai am niciun ban"

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 9:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Averea reală a lui Ion Ţiriac! Anunţul făcut de Forbes. "Nu mai am niciun ban"

Actionpress / ALTERPHOTOS SC. via Hepta

Ion Ţiriac revine pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români

  • Ion Ţiriac are 81 de ani
  • Omul de afaceri e pe locul 2 în topul celor mai bogaţi sportivi

Potrivit Forbes, Ţiriac are o avere care a ajuns la 1,3 miliarde de dolari, cu 200 de milioane de dolari mai mare decât cu un an în urmă. Ţiriac a ajuns la nivelul lui Daniel Dines, care ocupa locul 1. Şeful UiPath a pierdut 100 de milioane de dolari şi a ajuns la 1,3 miliarde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ierarhia celor mai bogaţi foşti sportivi, Ţiriac se menţine pe locul 2, dar este "surclasat" de Michael Jordan, care are o avere de 2.2 miliarde de dolari. 

Ion Ţiriac, declaraţie uimitoare cu un an în urmă

La finalul lunii octombrie 2019, Ţiriac făcea un anunţ prin care uimea pe toată lumea. Susţinea că a donat toţi banii către fundaţia pe care o deţine.

Reclamă

"Nu mai am bani! Eu toți banii i-am donat fundației! Trăiesc bine, extraordinar trăiesc. Mi se plătește și combustibilul la avion și tot", spunea Ion Ţiriac.  

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 15 apr., 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 13 apr., 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Diverse • 10 apr., 14:51
FOTO
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă