Închide meniul
Foto

Avertismentul miliardarului care va împlini 91 de ani și care are un copil de un an. „Multe familii sunt distruse așa!”

Reclamă

Publicat: 11 octombrie 2021, 16:30

Avertismentul miliardarului care va împlini 91 de ani și care are un copil de un an. „Multe familii sunt distruse așa!”

Bernie Ecclestone, alături de soţia lui Fabiana Flosi

Profimediaimages

Fostul mogul din „Marele Circ” continuă să se ocupe de afaceri și este atent la tot ce se întâmplă în marea sa pasiune. Ultimele decizii luate de conducătorii din Formula 1 l-au dezamăgit crunt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie Ecclestone, reacție vehementă ca urmare a schimbărilor din Formula 1

Miliardarul britanic este nemulțumit de programul competițional. Qatarul va găzdui, pentru prima dată în istoria sa, un Mare Premiu de Formula 1. Astfel, sezonul a ajuns să aibă un total de 22 de Curse, patru dintre acestea fiind găzduite în Orientul Mijlociu. Ecclestone a „militat”, încă din perioada în care era la conducere, împotriva organizării unei curse în Qatar.

Bernie a răbufnit în momentul în care a aflat că, în 2022, s-ar putea ajunge la 23 de curse în Formula 1.

18 curse sunt suficiente. Acum distrugeți multe familii cu acest stres inutil, le puneți în pericol sănătatea! Atlfel, fanii cei mai înfocați vor fi enervați, iar interesul curselor televizate va fi distrus!„, a reacționat Bernie Ecclestone, potrivit spaniolilor de la as.com.

Bernie este pregătit să se implice din nou, de această dată „din umbră”. Potrivit Gazzetta dello Sport, Fabiana Ecclestone, actuala soție a lui Bernie, își dorește să devină vice-președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA). Va candida la alegerile din luna decembrie.

Reclamă

Bernie Ecclestone va împlini 91 de ani

Fostul conducător din Formula 1 este la a treia căsnicie. Până să o întâlnească pe actuala soție, Fabiana Flosi, Bernie Ecclestone a mai fost împreună cu Ivy Bamford și Slavia Radic. Fabiana are jumătate din vârsta soțului său.

Fostul magnat din Formula 1 va împlini, pe 28 de octombrie, 91 de ani. Se pregătește să sărbătorească din nou în familie, la scurt timp după ce fiul său a împlinit un an!

Ace Ecclestone este cel mai nou membru al familiei. Fiul lui Bernie are trei surori: Deborah (66 de ani), Tamara (37 de ani) și Petra (32 de ani). Mai mult, Bernie are şi şapte nepoţi, aceştia fiind mai în vârstă decât ultimul său copil. Cu toţii vor moșteni o avere uriașă, care nu a avut de suferit pe durata pandemiei. Potrivit forbes.com, Bernie Ecclestone le va lăsa copiilor nu mai puțin de 3.4 miliarde de dolari!

Reclamă 4 / 0/3

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi și-au petrecut concediul în Spania. Au ales o destinaţie exclusivistă, dar miliardarul a avut probleme în momentul în care s-a dat jos din barcă.

Până să ajungă la ţărm, omul de afaceri a fost împins de la spate de soţia lui. Cu copilul în braţe, sud-americanca şi-a susţinut soţul şi în momentul în care acesta cobora scările.

Recomandări
  • Bernie Ecclestone va împlini 91 de ani
  • Avertismentul lansat de fostul mogul din Formula 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și