Închide meniul
Foto

Avertismentul miliardarului care va împlini 91 de ani și care are un copil de un an. „Multe familii sunt distruse așa!”

Publicat: 11 octombrie 2021, 16:30

Bernie Ecclestone continuă să fie sub lumina reflectoarelor și după ce a renunțat la funcția de director executiv al Formula One Group, companie care administrează Formula 1. Miliardarul are o viață care bate filmul. Va împlini 91 de ani în această lună, este la a treia căsnicie și are patru copii. Cel mai mic tocmai a împlinit un an!

Reclamă
Bernie Ecclestone şi Fabiana Flosi

Bernie Ecclestone, alături de soţia lui Fabiana Flosi

Profimediaimages

Fostul mogul din „Marele Circ” continuă să se ocupe de afaceri și este atent la tot ce se întâmplă în marea sa pasiune. Ultimele decizii luate de conducătorii din Formula 1 l-au dezamăgit crunt.

Reclamă

Bernie Ecclestone, reacție vehementă ca urmare a schimbărilor din Formula 1

Miliardarul britanic este nemulțumit de programul competițional. Qatarul va găzdui, pentru prima dată în istoria sa, un Mare Premiu de Formula 1. Astfel, sezonul a ajuns să aibă un total de 22 de Curse, patru dintre acestea fiind găzduite în Orientul Mijlociu. Ecclestone a „militat”, încă din perioada în care era la conducere, împotriva organizării unei curse în Qatar.

Reclamă

Bernie a răbufnit în momentul în care a aflat că, în 2022, s-ar putea ajunge la 23 de curse în Formula 1.

18 curse sunt suficiente. Acum distrugeți multe familii cu acest stres inutil, le puneți în pericol sănătatea! Atlfel, fanii cei mai înfocați vor fi enervați, iar interesul curselor televizate va fi distrus!„, a reacționat Bernie Ecclestone, potrivit spaniolilor de la as.com.

Bernie este pregătit să se implice din nou, de această dată „din umbră”. Potrivit Gazzetta dello Sport, Fabiana Ecclestone, actuala soție a lui Bernie, își dorește să devină vice-președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA). Va candida la alegerile din luna decembrie.

Bernie Ecclestone va împlini 91 de ani

Fostul conducător din Formula 1 este la a treia căsnicie. Până să o întâlnească pe actuala soție, Fabiana Flosi, Bernie Ecclestone a mai fost împreună cu Ivy Bamford și Slavia Radic. Fabiana are jumătate din vârsta soțului său.

Fostul magnat din Formula 1 va împlini, pe 28 de octombrie, 91 de ani. Se pregătește să sărbătorească din nou în familie, la scurt timp după ce fiul său a împlinit un an!

Ace Ecclestone este cel mai nou membru al familiei. Fiul lui Bernie are trei surori: Deborah (66 de ani), Tamara (37 de ani) și Petra (32 de ani). Mai mult, Bernie are şi şapte nepoţi, aceştia fiind mai în vârstă decât ultimul său copil. Cu toţii vor moșteni o avere uriașă, care nu a avut de suferit pe durata pandemiei. Potrivit forbes.com, Bernie Ecclestone le va lăsa copiilor nu mai puțin de 3.4 miliarde de dolari!

Bernie Ecclestone și Fabiana Flosi și-au petrecut concediul în Spania. Au ales o destinaţie exclusivistă, dar miliardarul a avut probleme în momentul în care s-a dat jos din barcă.

Până să ajungă la ţărm, omul de afaceri a fost împins de la spate de soţia lui. Cu copilul în braţe, sud-americanca şi-a susţinut soţul şi în momentul în care acesta cobora scările.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea