Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă a cedat şi spus tot: „Suntem împreuna de ceva timp!”. Ce se întâmplă, de fapt, cu cea mai cunoscută amanta din România

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2022, 9:57

Bănel Nicoliţă, cu lacrimi în ochi

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita

Bănel Nicoliţă, cu lacrimi în ochi / Antena 1

  • Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina Nicoliţă
  • Fostul fotbalist a dezvăluit, în premieră, că are o nouă iubită

Bănel Nicoliţă a cedat şi spus tot despre viaţa sa amoroasă. Fostul fotbalist a recunoscut că are o nouă iubită, după divorţul de Cristina Nicoliţă. În ultimele luni, lumea l-a „cuplat” pe Bănel cu Vica Blochina, dar cei doi au negat vehement că ar fi într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente extrem de dificile după ce s-a retras din activitate. Şi-a investit toţi banii în echipa de fotbal de la Făurei, motiv pentru care s-a despărţit de soţia cu care are două fete.

Bănel Nicoliţă a cedat şi spus tot: „Suntem împreuna de ceva timp!”

Divorțul a venit în urma unei nebunii de-a mele. Eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copii, finanțele și pe mine în principal. Pe mine nu putea să mă mai întoarcă nimeni. Ea mi-a spus că nu e de acord ca eu să plec.

Reclamă

Nu, sincer nu a meritat. Regretele sunt foarte mari, dar nu mai contează. Divorțul l-am făcut, banii i-am pierdut, acum trebuie să iau viața de la 0. Așa cum am făcut. Eu m-am născut sărac și pot să iau viața de la început„, a declarat Bănel Nicoliţă la o emisiune TV.

Fostul „favorit” al lui Gigi Becali a anunţat că a trecut peste problemele cu divorţul. A dezvăluit, în premieră, că are o nouă iubită.

Reclamă

(Sunteţi îndrăgostit?) Am o prietenă, suntem împreună de ceva timp. Restul, vom vedea ce se va întâmpla!„, a spus Bănel.

Nicoliţă nu ia în calcul să aibă copii şi cu noua femeie din viaţa lui.

Momentan nu mai doresc copii, sincer. Am două fete minunate. Nu aș vrea vreo secundă să le dezamăgesc. Prin ce am făcut eu, că am plecat la Făurei, sper că nu le-am dezamăgit. Asta le-am spus, că sunt mai nebun și ce îmi doresc voi face„, a reacţionat fostul mijlocaş al Stelei.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina a spus adevărul despre relaţia cu Bănel Nicoliţă: „E înnebunit după asta!”

Vica Blochina a vorbit la superlativ despre Bănel Nicoliţă, cel pe care l-a cunoscut personal în acest an. Vica Blochina a spus că Bănel este înnebunit după copii.

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora între Bănel Nicoliţă şi Vica Blochina ar fi o relaţie mai apropiată. Presupusa relaţia a fost infirmată de ambele părţi.

E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit.

Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. Ne-am susținut foarte mult, proiectul «Splash» a fost un proiect destul de greu, adică nu practici în fiecare zi, nu sari de la cinci sau zece metri în fiecare zi, în apă mai ales, îți dai seama.

Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta. Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții.

Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală. Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun„, a spus Vica Blochina, pentru cancan.ro, despre Bănel Nicoliţă.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Reclamă

Vica Blochina a fost, timp de 16 ani, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună