Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre divorţ: „Nu o femeie a fost motivul!”. Ce i-a reproşat fosta soţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2022, 19:47

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre divorţ: „Nu o femeie a fost motivul!”. Ce i-a reproşat fosta soţie

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Bănel Nicoliţă, alături de fosta sa soție, Cristina / Spynews

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre divorţ. Fostul internaţional român s-a separat de soţia sa, Cristina, cea cu care are două fetiţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă asigură că nu a fost acuzat de infidelitate de fosta lui soţie. Recunoaşte însă că a pierdut sume importante de bani la echipa din Făurei pe care a finanţat-o.

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre divorţ: „Nu o femeie a fost motivul!”

Sincer, nu mă așteptam să divorțez, dar în viață orice e posibil. Într-un fel, mă bucur pentru că nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru că am acceptat să mă duc la mine, la echipa mea de suflet, la Făurei. Fosta mea soție nu a fost de acord și atunci OK și i-am spus „Nu ești de acord, divorțăm» și am divorțat”, a spus Bănel Nicoliță pentru cancan.ro.

Fostul favorit al lui Gigi Becali anunţă că, în momentul de faţă, numai 10-15 persoane au mai rămas alături de el.

În ambele sensuri am fost dezamăgit și de oamenii pentru care eu am riscat tot. Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Și acei oameni nu m-au apreciat. Și atunci durerea e dublă sau triplă în care am suferit foarte mult și știu doar eu cât de mult am suferit și cât de greu a fost să trec peste un divorț când știu că acei copii au nevoie de ambii părinți.

Reclamă

Eu i-am dat dreptate fostei mele soții de la început. Doar că îmi doream să mă sprijine. Pentru că până la urmă fiecare om are nebunia lui, are ceva în cap”, a mai spus fostul jucător al Stelei.

Regula de aur din casa lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a stabilit o regula de aur în propria casa. Fostul fotbalist a divorțat de soție, dar se ocupă mai mult ca niciodată de creșterea celor două fiice.

Bănel Nicoliță a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă a vieții. Fostul fotbalist a fost părăsit de soție și apropiați și s-a zvonit că acesta ar fi fugit în SUA de teama datoriilor la cămătari. Acum, Bănel e dedicat doar familiei. Și fetele sale s-au apucat de sport. Ele au 7 și, respectiv, 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus Bănel Nicoliță, citat de spynews.ro.

Bănel Nicoliță și-a deschis școală de fotbal și a recunoscut că a impus și acasă aceleași reguli ca pe terenul de fotbal. Acesta spune că vrea să aibă copii disciplinați și este atent la fetele lui să fie așa, fiindcă un sportiv trebuie neapărat să fie disciplinat.

Și eu am o școală de fotbal și ce i-am rugat pe copii să facă disciplină. Dacă sunt disciplinați, atunci totul va fi ok, dacă nu sunt disciplinați, atunci poarta e deschisă și trebuie să plece în secunda unu. Nu accept jucători care nu sunt disciplinați”, a mai precizat fostul fotbalist.

Recomandări
  • Bănel Nicoliţă şi Cristina Nicoliţă au divorţat
  • Dezvăluirile făcute de fostul jucător al Stelei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 VideoMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și