Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii: „Nu are voie nimeni să facă asta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 9:28

Reclamă
Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii: „Nu are voie nimeni să facă asta”

Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură la CS Făurei

Captură Youtube

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii. Fostul internaţional român i-a transmis că orice iubit ar avea, acesta trebuie să aibă un comportament exemplar faţă de fetele pe care le au împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a rămas în relaţii foarte bune cu fosta sa soţie, cu care are două fetiţe superbe. Deşi s-a despărţit de mama lor, Bănel Nicoliţă este un tată model pentru cele două fetiţe. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit ce i-a transmis fostei sale soţii.

Bănel Nicoliţă i-a pus o condiţie fermă fostei sale soţii

Am două fete și nu aș mai vrea (n.r – un copil), pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.(…)

Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună.(…) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, spunea Bănel Nicoliţă în trecut, conform playsport.ro.

Ce face Cristina, femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm

Bănel Nicoliţă şi Cristina au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să divorţeze. Cei doi au împreună două fetiţe, pe care fostul fotbalist le iubeşte enorm. Cristina, fost soţie a lui Bănel Nicoliţă, spunea că, în principal, se îngrijeşte ca cele două fetiţe să aibă tot ce îşi doresc şi să nu le lipsească nimic. Cristina se ocupă şi de grădiniţa privată pe care o deţine.

Reclamă

”În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, spunea frumoasa Cristina, acum câteva luni, pentru click.ro.

Aceasta a vorbit şi despre relaţia pe care Bănel Nicoliţă o are cu cele două fetiţe.

Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia„, a mai spus Cristina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și