Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, părăsit de soţie şi uitat de prieteni: „Nu m-am aşteptat!”. Drama prin care a trecut după ce a rămas fără avere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2022, 9:14

Bănel Nicoliţă, părăsit de soţie şi uitat de prieteni: „Nu m-am aşteptat!”. Drama prin care a trecut după ce a rămas fără avere

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

Bănel Nicoliţă a fost părăsit de soţie şi uitat de prieteni. Fostul jucător al Stelei se confruntă cu o situaţie de necrezut după ce a ales să îşi investească mare parte din banii strânşi de-a lungul carierei în echipa de fotbal din Făurei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă a pierdut o sumă importantă de bani, lucru care l-a şi „costat” căsnicia. Cristina, femeia cu care Bănel are două fete, a decis să divorţeze.

Bănel Nicoliţă, părăsit de soţie şi uitat de prieteni

Fostul internaţional român a avut parte şi de o altă dezamăgire. Prietenii săi s-au îndepărtat de el în ultima perioadă. Puţini dintre oamenii apropiaţi i-au fost alături în cel mai greu moment din viaţa lui.

Banii vin și pleacă, oamenii la fel. Am știut de anumiți oameni, nu m-am așteptat la anumiți oameni… când eu i-am ajutat, dar nu e o problemă. Pentru că din ele am învățat, știu ce trebuie să fac mai departe, știu ce trebuie să aleg în viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut așa de puternic încât pot să trec cu zâmbetul pe buze.

Au rămas foarte puțini oameni lângă mine. Sunt 10-15 persoane care au rămas lângă mine, dar ăștia sunt oameni corecți, de calitate, care au rămas indiferent de situația mea„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru cancan.ro.

Reclamă

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a recunoscut că durerea a fost una uriaşă şi că a suferit enorm. Bănel a şi cedat emoţional!

În ambele sensuri am fost dezamăgit și de oamenii pentru care eu am riscat tot. Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Și acei oameni nu m-au apreciat. Și atunci durerea e dublă sau triplă în care am suferit foarte mult și știu doar eu cât de mult am suferit și cât de greu a fost să trec peste un divorț când știu că acei copii au nevoie de ambii părinți„, a mai spus Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și