Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă şi cea mai cunoscută amantă din România au petrecut până în zori! Unde s-au afişat cei doi împreună

Antena Sport Publicat: 6 august 2023, 15:15

Reclamă
Bănel Nicoliţă şi cea mai cunoscută amantă din România au petrecut până în zori! Unde s-au afişat cei doi împreună

Bănel Nicoliţă şi cea mai cunoscută amantă din România au petrecut până în zori

Bănel Nicoliţă şi Vica Blochina/ Instagram Vica Blochina

Bănel Nicoliţă şi cea mai cunoscută amantă din România au petrecut până în zori. Cei doi au mers la nunta Mariei Constantin, una dintre cele mai bune prietene ale Vicăi Blochina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina s-a distrat până în zori la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Solista s-a căsătorit cu Robert Stoica, în acest week-end.

Bănel Nicoliţă şi cea mai cunoscută amantă din România au petrecut până în zori

Vica Blochina a postat mai multe videoclipuri, pe Instagram, de la nunta Mariei Constantin. Într-unul dintre filmuleţe este surprins şi Bănel Nicoliţă, care dansa lângă masă, pe muzică populară.

De asemenea, pe lângă Bănel Nicoliţă, Vica Blochina a mai petrecut până în zori şi alături de Cristi Bud. Fostul golgheter al Ligii 1 a venit însoţit la nuntă de soţia sa, Brenda Petrea.

Nu este pentru prima dată când Bănel Nicoliţă şi Vica Blochina se afişează împreună. Între cei doi există o prietenie strânsă, iar fostul fotbalist a negat orice altă relaţie cu fosta balerină de la Melody.

Reclamă

„Nu, jur (n.r. dacă are vreo treabă cu Vica). Nu am avut și nici n-o să am vreodată, nu există. Lumea este foarte rea. Relația mea cu ea e doar o relație de prietenie, atât! Puteți să mă combinați cu oricine, dar cu Vica nu există absolut nimic!

Femeia e de viață, e super ok, prietenoasă, nu mai dați greșit, că sunt oameni care nu citesc și cred. E urât, mai ales pentru ea care are copil, eu, la fel, am copii și stau cu ea la masă și mai stau și cu prietena mea. E urât, când știu că am stat toți împreună la masă și să zici că eu umblu cu ea. Nu există așa ceva!”, a declarat Bănel Nicoliţă, în cadrul unui podcast.

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”!

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Reclamă 4 / 0/3

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și