Închide meniul
Foto

Bărbatul care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea are o relaţie cu o femeie cu 24 de ani mai tânără, care este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 12:56

Bărbatul care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea are o relaţie cu o femeie cu 24 de ani mai tânără, care este de o frumuseţe răpitoare

Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Despre relaţia pe care o are fostul soţ al Valentinei Pelinel a vorbit şi Monica Tatoiu, cea care îl ştie pe Boureanu încă de când era elev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.

Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune„, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Ca şi Borcea, Boureanu vrea să aibă mulţi copii. Iubita sa a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, câţi copii ar vrea să facă iubitul său. „Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori, a spus Laura Dincă, conform Fanatik.

Cristian Boureanu a divorţat de Valentina Pelinel

Cristian Boureanu a divorţat în 2014 de Valentina Pelinel. Fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. Totuşi, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă

Valentina Pelinel, într-o formă de invidiat. „Ai oprit timpul în loc!”

Valentina Pelinel, soţia lui Cristi Borcea, are o siluetă de invidiat la 40 de ani şi după ce a născut trei copii. Fostul model face sport de câte ori are ocazia ca să ţină departe kilogramele în plus.

Valentina Pelinel a postat în mai multe rânduri pe contul ei de Instagram imagini din timpul antrenamentelor.

Când ai mâncat mai mult în weekend, te aşteaptă un program cardio special de stepper”, a scris Valentina, în urmă cu două zile.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a cules sute de aprecieri. „Ai oprit timpul în loc. Un exemplu că se poate şi după trei sarcini să arăţi într-o mare formă. Minunată!”, a fost unul dintre comentariile primite de Valentina Pelinel, la o altă postare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și