Închide meniul
Foto

Bărbatul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viața Alinei Vidican trăiește într-un lux de nedescris. Cum se relaxează milionarul

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 15:09

Alina Vidican are doi copii cu Cristi Borcea

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti în acest an

Colaj Instagram

  • Alina Vidican a fost soţia lui Cristi Borcea între 2011 şi 2016
  • Românca şi-a refăcut viaţa alături de milionarul Claude Senhoreti

Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat o avere. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claude Senhoreti și Alina Vidican trăiesc în lux

Pilotul originar din Sao Paulo surprinde cu imaginile excentrice pe care le postează pe rețelele sociale. Crăciunul și l-a petrecut în vila spectaculoasă în care trăiește alături de Alina Vidican. Claude s-a relaxat în piscina uriașă pe care o are în curte. A făcut un filmuleț și în jacuzzi, alături de doi dintre prietenii săi.

Soțul Alinei Vidican a uimit pe toată lumea luna trecută, când a fost cu averea la vedere. Pe motiv că ar face curăţenie în garaj, pilotul de curse a scos în curte mare parte dintre bolizii pe care îi deţine. Colecţia este cu adevărat impresionantă, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Reclamă
Claude Senhoreti
Claude Senhoreti se relaxează în jacuzzi
Citește și:

Suferinţa ascunsă a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a dezvăluit că, în momentul în care nu îşi vede copiii o perioadă mai lungă, începe să plângă de dorul lor. Aşa s-a întâmplat şi în momentul în care nu şi-a mai văzut fiica pe care le are cu Alina Vidican. Borcea a avut o pauză de un an de zile de când nu a mai văzut-o pe micuţa Gloria, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sunt nopți în care îmi dau lacrimile când mă gândesc la cei din America. Pe Gloria (fiica lui cu Alina Vidican, n. red.) nu am văzut-o de un an, Mellisa și Alex au venit în iarnă… Toți copii, nu am probleme cu ei, învață bine, sunt bine crescuți. Dar depărtarea de ei este foarte grea”, a spus Cristi Borcea la începutul acestui an.

Reclamă

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”