Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru din România care a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru a se căsători cu cea mai bună prietenă a vedetei: „N-am vrut să mai aud de nimeni şi nimic”

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 13 septembrie 2021, 12:50

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de prima soţie, dar ea făcea în trecut o dezvăluire incredibilă legată de primul soţ, Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă
Anamaria Prodan s-a căsătorit cu fostul logodnic al unei bune prietene

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Lorena Balaci, fiica marelui Ilie Balaci, erau prietene bune. Anamaria Prodan avea o relaţie cu Eugen Trică, în timp ce Lorena Balaci avea o relaţie cu Tibi Dumitrescu.

Reclamă

Soarta a făcut ca Anamaria Prodan să se căsătorească cu Tinie Dumitrescu, în timp ce Lorena Balaci să aibă o relaţie cu Eugen Trică. Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Anamaria Prodan a fost rezervată în comentarii.

După Laurenţiu am mai avut un iubit celebru cu care am vrut să mă căsătoresc, dar e o poveste despre care nu vreau să mai vorbesc niciodată: Eugen Trică. Un băiat extraordinar, dar e o perioadă din viaţa mea despre care nu-mi place să vorbesc. Maică-mea l-a îndrăgit extraordinar de tare şi eu am crezut foarte mult că poate e momentul să mă căsătoresc. Dar, probabil, după experienţa aia, m-am îndârjit atât de tare, încât n-am vrut să mai aud de nimeni şi nimic„, spunea Anamaria Prodan într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, conform adevărul.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a recunoscut că a fost un scandal monstru la acel moment.

A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică povestea aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât. Ei, după experienţa aia mi-am dat seama că nu merită să pui sentiment în nici o relaţie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Decizia luată de primul soţ al Anamariei Prodan

Fostul soţ al Anamariei Prodan, Tiberiu Dumitrescu, a luat o decizie radicală, în timp ce agentul trece prin clipe grele în actuala căsnicie. Acesta a decis să îşi lichideze toate proprietăţile din România, pe care nu le mai foloseşte, el fiind plecat de mult timp în străinătate.

Conform fanatik.ro, acesta e decis să rămână în Statele Unite şi vrea să vândă o maşină şi să închirieze apartamentul pe care îl deţine în Pipera. Preţul bolidului porneşte de la 23.900 de euro.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea