Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a mai trăit o dramă! Ce a ajuns să facă femeia cu care a stat şapte ani şi de care s-a despărţit înaintea nunţii

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 16:45

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a mai trăit o dramă! Ce a ajuns să facă femeia cu care a stat şapte ani şi de care s-a despărţit înaintea nunţii

Cristi Borcea, aproape de o mare lovitură

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Boureanu a păţit-o din nou. După ce a pierdut-o pe Valentina Pelinel, cucerită de fostul său naş. Cristi Borcea, Boureanu a rămas din nou singur. S-a separat de femeia care i-a fost alături în ultimii 7 ani. Laura Dincă s-a decis să lase totul în spate şi să înceapă o nouă viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Cristi Boureanu

Laura Dincă a plecat din casa în care a locuit cu Boureanu în ultimii 7 ani, un imobil de lux şi s-a mutat cu chirie. Nu va locui prea mult timp așa. Îşi va achiziţiona un apartament. Dar asta nu e tot. Urmeză să facă o schimbare radicală şi în viaţa profesională. Deşi are afaceri cu Cristian Boureanu, Laura Dincă este dispusă să își reia și cariera de model.

”Colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este înc nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Laura Dincă, anunţă fanatik.ro.

Cristi Boureanu şi Laura Dincă s-au despărţit de câteva săptămâni

În urmă cu câteva săptămâni, Cristian Boureanu anunța despărţirea de Laura Dincă. ”El a anunțat că ne-am despărțit, noi oricum eram discreți pe cât se poate. Dar, probabil, a anunțat ca să nu fie prins cu vreuna.

Acum, e adevărat, nu se pune încă problema, nici la mine, nici la el, nu există altcineva, dar…”, a mai dezvăluit Laura Dincă.

Reclamă

Cei doi avea planuri mari. Urmau să se căsătorească, dar totul s-a terminat. ”Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a mai spus Laura Dincă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și