Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele româncei comparată cu Monica Bellucci. Este cu 26 de ani mai tânără și de o frumusețe rară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 16:29

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele româncei comparată cu Monica Bellucci. Este cu 26 de ani mai tânără și de o frumusețe rară

Motivul pentru care "Bellucci de România" este singură. Ce a declarat Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost într-o relaţie cu Cristina Belciu / Colaj Facebook / Instagram

Cei doi s-au cunoscut pe 1 decembrie, anunță cancan.ro. S-au întâlnit într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano. De atunci, aceștia ar fi de nedespărțit. Noua iubită a lui Boureanu are 24 de ani, cu 26 mai puțin decât el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu ar fi într-o relație cu Cristina Belciu

Boureanu a fost la un pas să se căsătorească cu Laura Dincă, cea care a pus capăt relației chiar înainte de a ajunge la altar. Omul de afaceri speră să aibă mai mult succes cu tânăra originară din Moinești și care este actriță.

Cristina Belciu a apărut în mai multe reviste de fashion din Italia. Cei de la Rope Magazine i-au dedicat prima pagină și i-au făcut o prezentare uimitoare. „Cristina Belciu, noua Belluci„, a fost descrierea de pe copertă, românca fiind considerată „sosia” Monicăi Bellucci.

Cristina face sport și anunță că o caracterizează autenticitatea, disciplina, respectul, simțul realității și eleganța.

Eleganța, strecurată în orice. Când am împlinit 20 de ani, părinții mei mi-au oferit cadou un inel pe care îl port și astăzi, indiferent dacă se potrivește sau nu cu ceea ce sunt îmbrăcată. Pentru mine acesta îneamnă mult și chiar dacă sunt în sala de sport și alerg pe bandă, la degetul meu strălucește acea piatră verde.

Reclamă

Asemeni acelui inel, în viața mea introduc eleganța în tot ceea ce fac, fie că este vorba de limbaj, comportament, privire sau gesturi, eleganța merge cu orice… situație„, a declarat Cristina Belciu într-un inteviu pentru revista BUSINESSD, citată de the-voguish-signature.ro.

Belciu este cunoscută și pentru o altă pasiune a ei. Are un blog de modă și are peste 37.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Este de o frumusețe rară, duoă cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Citește și:

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și