Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea și-a găsit jumătatea. Noua sa iubită este de o frumusețe răpitoare. Gestul făcut de milionar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 16:39

Cristian Boureanu a suferit dramă după dramă în plan amoros. Omul părăsit de a doua soție pentru Cristi Borcea s-a despărțit recent și de Laura Dincă, cea care i-a fost alături aproape 7 ani. Omuld e afaceri nu a stat prea mult singur și și-a găsit jumătatea imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegii de la spynews.ro l-au surprins pe Cristian Boureanu alături de noua sa iubită. Boureanu pare extrem de îndrăgostit, mai ales prin zâmbetul afișat în permanență. Cei doi par că se înțeleg de minune, chiar dacă sunt la început de relație.

Cristian Boureanu și noua sa iubită au fost surprinși în timp ce se aflau la cumpărături, iar fostul om politic s-a comportat, în permanență, ca un adevărat gentleman.

În timp ce afaceristul aștepta să plătească produsele la casă, i-a atras atenția iubitei sale pentru a-i arăta că a cumpărat un pachet de șervețele umede. Deși avea masca pe față, zâmbetul cu subînțeles al lui Cristian Boureanu a lăsat să se înțeleagă că relația merge perfect.

Reclamă

Sursa: spynews.ro

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri s-a căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv incredibil. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu a trecut cu greu peste acel moment şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și că rămâne în țară”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an.

Cristian Boureanu nu a avut mai mult succes nici cu Laura Dincă. Erau pregătiți să se căsătorească, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. În cele din urmă, din cauza a mai multor certuri, au decis să o ia pe drumuri separate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și