Închide meniul
Foto

Bărbatul umilit de soţia care l-a părăsit pentru Cristi Borcea şi-a pus familia în cap după o relaţie cu o tânără de 18 ani: „Toţi se dădeau cu capul de pereţi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 18:01

Bărbatul umilit de soţia care l-a părăsit pentru Cristi Borcea şi-a pus familia în cap după o relaţie cu o tânără de 18 ani: „Toţi se dădeau cu capul de pereţi!”

Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost împreună aproape șapte ani

Colaj cu Cristian Boureanu si Laura Dincă / Hepta

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea, a făcut dezvăluiri picante despre relația cu Laura Dincă, care este cu 24 de ani mai tânără decât el. Cei doi s-au cunoscut când ea abia împlinise 18 ani și au fost împreună timp de aproape șapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu a recunoscut că familia l-a pus la zid pentru că s-a cuplat cu o femeie atât de tânără în comparație cu el. Bărbatul a recunoscut că și acum, la un an după despărțirea de Laura Dincă, încă mai are sentimente pentru ea.

Cristian Boureanu, părăsit pentru Cristi Borcea, „plânge” și după Laura Dincă

„Laura, într-adevăr, când ne-am cunoscut, avea 18 ani și câteva luni. Toată lumea a urlat, de la familie, tata, fratele meu, toți se dădeau cu capul de pereți. Pe mine mă distrează foarte mult cum oamenii… știi vorba aia românească: câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia? Deci, atâta ură și polarizare pe niște chestii care, până la urmă, nu sunt treaba ta.

Și ca dovadă că noi am avut o relație superbă șase ani și ceva și acum mai am sentimente față de Laura. 100% știe și ea. Eu am încercat tot timpul să iau partea bună de la viață. Ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți că am cunoscut o fată pe care o iubesc, dar e mai mică decât mine cu 24 de ani sau să zic, paradoxal, chiar dacă e mai mică decât mine cu 24 de ani, uite că avem sentimente comune”, a spus Cristian Boureanu, în cadrul unui podcast.

Cristian Boureanu si Laura Dincă s-au despărțit în septembrie 2021, în timp ce Cristi Borcea și Valentina Pelinel sărbătoresc 10 ani de când au ieșit la primele întâlniri.

Reclamă

Cristian Boureanu a fost cuplat si cu Cristina Belciu, care e cu 26 de ani mai tânără decât el

Boureanu a fost împreună și cu modelul Cristina Belciu, poreclită „Monica Belucci de România”, care e cu 26 de ani mai tânără decât el. Relația lor a durat câteva luni. S-au despărțit în aprilie.

Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea„, a declarat Cristina Belciu pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu, părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Ce a făcut Boureanu când i-a văzut la masă pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristian Boureanu a dezvăluit un episod amuzant petrecut într-un restaurant în care a dat nas în nas cu cei doi. Boureanu a ales să le trimită o șampanie la masă, lucru apreciat de fostul șef al lui Dinamo.

”Eram într-un restaurant şi i-am trimis o sticlă de şampanie la masă lui Cristi Borcea. El a fost foarte politicos. A trimis şoferul să îmi mulţumească, mi-a mulţumit şi el la ieşire. Valentina era destul de nervoasă, nu înţelegea de ce.

Dup-aia a înţeles. Ea ştia povestea cum îi mulţumisem şi lui Sebastian pentru ce mi-a făcut. Acum, e o femeie superbă de altă vârstă. Ea nu mai schiază, preferă vacanţele liniştite, nu vrea să mai descopere. Mie îmi place viaţa”, a spus Boureanu, în același podcast.

Recomandări
  • Cristian Boureanu s-a iubit cu Laura Dincă
  • Era cu 24 de ani mai tânără decât el

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și