Închide meniul

Benny Adegbuyi, uriaş şi în afara ringului. A ajutat un bărbat de 38 de ani să le îmdeplinească visul celor 4 copii. Ce gest impresionant a făcut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2020, 14:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Benny Adegbuyi, uriaş şi în afara ringului. A ajutat un bărbat de 38 de ani să le îmdeplinească visul celor 4 copii. Ce gest impresionant a făcut

Facebook Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi ajută un bărbat de 38 de ani

"Am ajuns la Giurgiu, la Tiberiu, tatăl care-și crește singur cei 4 copii! Are 38 de ani și muncește zi de zi pentru a le împlini visul copiilor lui. Nu este vorba despre vacanțe sau jucării scumpe. Cei mici vor o bucătărie. M-au impresionat! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi ajută un bărbat de 38 de ani

Tiberiu este un om modest care înainte de toate își iubește copiii si asta îl motivează ca în ciuda greutăților să nu-i abandoneze, ba chiar să muncească cât 10 bărbați și să le ofere dragostea lui care reușește să o compenseze și pe a mamei. Tiberiu merită! 

Am mers în această dimineață si le-am făcut o surpriză. Le-am dus toate materialele necesare pentru construcția bucătăriei. De așteptat, Tiberiu s-a apucat deja de treabă şi are și 4 ajutoare de nădejde, copiii! Săptămăna viitoare îi voi vizita din nou", a scris Benny, pe contul personal de Facebook. 

Cătălin Moroşanu i-a cumpărat o casă "călăreţului" Sergiu

Bun prieten cu Benny Adegbuyi, Cătălin Moroşanu a impresionat în acest an. L-a ajutat pe tânărul care a mers călare 40 de kilometri, până la maternitatea din Iași, ca să-și vadă copilul nou-născut. I-a luat acestuia o casă nouă și l-a scăpat de vechea locuință de doar 6 metri pătrați.

De mai puțin de două săptămâni a avut nevoie Moroșanu pentru a strânge banii necesari. Cel mai popular luptător român a strâns, din donații, 42.600 de euro. Luptătorul a dezvăluit și cum a făcut rost de atâția bani într-un timp record.

Reclamă

”Le mulțumesc românilor care au donat. Băi, erau donații de 15 euro, 20 euro. Din puținul lor, aștia au donat cel mai mult! Românii, ăștia săraci, ăștia au donat cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și