Închide meniul
Foto

Bernard Tomic, scandal cu iubita sa! Vanessa Sierra i-a filmat criza de nervi. „Staţi să îmi număr milioanele!”

Reclamă

Publicat: 4 iunie 2021, 17:01

Bernard Tomic, scandal cu iubita sa! Vanessa Sierra i-a filmat criza de nervi. „Staţi să îmi număr milioanele!”

profimedia

Bernard Tomic, scandal cu iubita sa, Vanessa Sierra

Bernard Tomic, scandal cu iubita sa! Vanessa Sierra l-a filmat în timp ce îi distruge laptopul, scrie foxsports.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernard Tomic, scandal cu iubita sa! Vanessa Sierra

„Ca să acopăr paguba de 16.000 de dolari cauzată de ieşirea lui nervoasă, o să public un sex-tape pe contul meu de Only Fans.

(…) Acum nu pot să lucrez, iar jumătate de milion de dolari e blocată în cryptomonede.”, l-a ameninţat aceasta pe jucătorul de tenis în vârstă de 28 de ani.

Bernard Tomic, ajuns pe locul 214 ATP, nu a părut impresionat. „Vanessa crede că publicarea clipurilor o să mă afecteze. Staţi să îmi număr din nou milioanele”, a transmis australianul.

Cine este Bernard Tomic

Tomic a devenit campion la Australian Open, la juniori, la doar 15 ani, un record în istoria competiţiei. El a ajuns până pe locul 17 în topul mondial.

Reclamă

El a devenit celebru şi datorită scandalului provocat în 2018, la Grand Slam-ul de la Melbourne. Enervat de jurnalişti, Tomici le-a transmis că el „doar numără bani”.

„Probabil că nu mă placeţi, dar eu la doar 24 de ani am lucrurile pe care voi doar le visaţi. La sfârşitul zilei, nu trebuie să mă placeţi.

Întoarceţi-vă la visele voastre de a avea o maşină sau o casă, cât eu mă duc să mi le cumpăr”, au fost declaraţiile inedite făcute atunci de Tomici, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și