Închide meniul
Foto

Boala teribilă de care suferă Cristi Borcea! Ce a putut să-i facă o fostă iubită: „I-am distrus tinereţea, mă chinui de 20 de ani”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 9:05

Boala teribilă de care suferă Cristi Borcea! Ce a putut să-i facă o fostă iubită: „I-am distrus tinereţea, mă chinui de 20 de ani”

Cristi Borcea a rămas fără cuvinte

Hepta

Coşmar total trăit de către milionarul Cristi Borcea. Acum ies la iveală noi detalii teribile despre boala necruţătoare a fostului şef de la Dinamo. Omul de afaceri a avut mult de suferit de pe urma uneia dintre fostele sale iubite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boala teribilă de care suferă Cristi Borcea

Coşmarul a început în urmă cu aproape două decenii. Fostul finanțator al lui Dinamo, Cristi Borcea, și prima lui soție, Mihaela Borcea, au făcut public faptul că au fost otrăviți cu mercur. Cei doi ar fi fost victimele uneia dintre femeile care au trecut prin patul afaceristului.

Milionarul și-a trăit viața la cote maxime, având parte de trăiri intense. Fostul președinte executiv al clubului Dinamo București are nouă copii, cu patru femei diferite, iar acum se pregătește de al zecelea copil, după cum a declarat chiar el. „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace. În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii.”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp”, spunea Borcea, în urmă cu ceva timp.

Nu ar fi o problemă pentru Borcea dacă i-ar mai veni un moștenitor. Altceva îl îngrijorează pe fostul acționar de la Dinamo. Cristi Borcea spune că a fost otrăvit cu mercur şi îi e frică să nu-şi piardă viaţa. „M-am chinuit și mă chinui de 20 de ani. Sigur, 100%, e vreuna pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinerețea, viitorul, ceva. Altfel nu pot să îmi explic. Mi-a dat să îmi lase amintire.”, a dezvăluit dinamovistul, conform Kanal D.

Coşmarul lui Cristi Borcea

Fostul patron al clubului Dinamo București spune că nu avea cum să se otrăvească singur, pentru că atunci și fosta lui soție, Mihaela, a avut mercur în organism, aceasta mergând chiar și la locașurile de cult din cauza argintului viu. Ulterior, fostul acționar din ”Ștefan cel Mare” a explicat care este starea inimii sale, după ce a ajuns pe mâinile chirurgilor.

Reclamă

„Cu operația pe cord a fost la fel, s-a zis că mă sustrag dosarului. Nu am doar bypass, am și punte. Inima nu o am legată, este ca un șanț. Nu cred că există cineva care să facă operație pe cord deschis să scape de vreun dosar”, a mai spus Cristi Borcea.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și