Închide meniul
Foto

Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2024, 13:58

Reclamă
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer

Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer

Irinel Columbeanu / Hepta

Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer. Este vorba de Daniel Kenedy, fost jucător la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a jucat pentru Paris Saint-Germain în sezonul 1996-1997, jucătorul portughez Daniel Kenedy şi-a pierdut toţi banii la pariuri şi jocuri de noroc. Pentru a supravieţui, fostul fotbalist, acum în vârstă de 50 de ani, este şofer de Uber, relatează RMC Sport.

Ruinat după ce şi-a pierdut toţi banii la pariuri şi în cazinouri, după cum a explicat el însuşi pentru ziarul Record în 2020, Daniel Kenedy a ajuns să lucreze ca şofer de Uber în Portugalia.

Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer

„Prima mea zi. Astăzi voi începe prima mea zi la Uber şi sper că va fi o zi foarte fericită pentru mine”, a dezvăluit fostul fotbalist la începutul lunii iunie, în comentarii relatate de site-ul Correio da Manha, citat de news.ro.

Nu întotdeauna exemplar în timpul carierei sale de fotbalist – un test pozitiv la un produs dopant l-a privat de biletul pentru Cupa Mondială din 2002 cu Portugalia, Daniel Kenedy a avut dificultăţi în a se descurca după sfârşitul carierei sale.

Reclamă
Reclamă 4
Daniel Kenedy în 2002, după ce a fost depistat pozitiv. Sursa: Profimedia

Deşi a urmat o scurtă reconversie profesională ca antrenor între 2015 şi 2017, fostul fotbalist a devenit cunoscut mai ales pentru participarea sa la un reality show Big Brothers Famomos în 2022. Dar de atunci, situaţia sa nu s-a îmbunătăţit, iar acest loc de muncă de şofer este tot ce i-a mai rămas.

Am visele mele. Visul meu este fotbalul, îmi place fotbalul. Dar visele mele se apropie cu paşi repezi. Astăzi, îmi voi începe munca la Uber cu multă onoare şi demnitate”, a explicat fostul mijlocaş al lui PSG.

În mod evident, această nouă activitate nu a fost suficientă pentru a-l ajuta să se pună pe picioare şi să evite problemele juridice. Miercuri, un tribunal portughez l-a declarat insolvabil pe Daniel Kenedy din cauza numeroaselor sale datorii. După cum relatează Correio da Manha, fostul jucător al PSG datorează 195.729 de euro creditorilor săi, dintre care aproape 40.000 de euro către fiscul portughez şi securitatea socială.

Reclamă

Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut întreaga avere, iar Gigi Becali a refuzat să îl ajute!

AntenaStars, în timpul emisiunii Xtra Night Show, a arătat camera zilnică a lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri o aşteaptă pe fiica lui, Irina, să îl viziteze la azil.

Ion Cassian s-a pregătit şi el pentru acest eveniment. Este cea mai fericită veste pentru Irinel Columbeanu, care îşi doreşte de mult timp să îşi vadă fiica. El nu mai poate zbura în Statele Unite din pricina problemelor de sănătate.

Este mai bine, merge la sala de sport, face mișcare, îl văd schimbat în sens pozitiv. Din ce în ce mai bine. La început nu i-a fost ușor, dar după aceea, încet-încet, s-a acomodat. Este privilegiat, să spunem așa de noi. Stă într-o clădire separată a căminului, unde are o terasă mare, dimineața iese la cafea și se bucură de priveliștea noastră din curte (…) L-am cunoscut acum șapte ani, atunci când a fost internat tatăl dânsului. Atunci l-am cunoscut, de fapt, personal și tatăl dânsului a fost aici internat o scurtă perioadă de timp și atunci l-am cunoscut. Venea foarte des la tatăl dânsului”, a declarat Ion Cassian la Xtra Night Show.

Fata îl sună foarte des și asta este foarte bine, pentru că este bucuros și se simte bine când vorbește cu fiica lui la telefon. Mi-a spus, de exemplu, când a fost în America, ea a fost la aeroport și l-a luat cu mașina și se mândrea că fiica lui are permis de conducere”, a mai dezvăluit proprietarul azilului de la Ghermăneşti.

Irina îl va vizita pe tatăl ei, Irinel, la azil

Fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor îl va vizita pe fostul om de afaceri la azil. Ion Cassian a invitat-o pe Irina să stea în casa lui, care se află în curtea azilului pe care omul de afaceri îl deţine la Ghermăneşti.

Irinel Columbeanu este în culmea fericirii de când a aflat că Irina va veni să îl vadă. De altfel, şi de sărbătorile de Paşti fostul milionar de la Izvorani mărturisea că aceasta era cea mai mare dorinţă a lui: să îşi vadă fiica.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:24

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Antoine Griezmann, ratări uriaşe

23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și