Închide meniul
Foto

Cadoul pe care l-a primit cea mai importantă femeie din viaţa lui Ion Ţiriac. Mesaj emoţionant pentru cea care este de o frumuseţe răpitoare: „Meriţi totul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 20:28

Cadoul pe care l-a primit cea mai importantă femeie din viaţa lui Ion Ţiriac. Mesaj emoţionant pentru cea care este de o frumuseţe răpitoare: „Meriţi totul”

Ion Ţiriac, plan uriaş în România

Ion Ţiriac a pus la cale un plan uriaş | Profimediaimages

Ion Ţiriac a avut parte de o zi specială. Fiica sa, Ioana, a împlinit 24 de ani în aceeaşi zi în care Ilie Năstase a ajuns la vârsta de 75 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Natalia Ţiriac a împlinit 24 de ani

Ioana Ţiriac a avut parte de o surpriză uriaşă de ziua sa. A primit mai multe buchete superbe de trandafiri roşii. Şi fratele său vitreg, Ion Ion Ţiriac, a avut un mesaj special. „Meriţi totul„, a scris acesta pe Instagram alături de o fotografie în care apar împreună.

Instagram: Ioana Ţiriac

 

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de copiii săi. Ioana Natalia a atras toate privirile

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de copiii săi. Miliardarul român şi-a scos la masă doi dintre cei trei urmaşi pe care îi are. Fostul jucător de tenis s-a plimbat, pe străzile din Bucureşti, cu una dintre maşinile de epocă din colecţia fabuloasă de bolizi pe care o deţine. S-a oprit la o terasă din zona de nord a Capitalei.

Reclamă

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de copiii săi

Omul de afaceri a luat prânzul cu Ion Alexandru şi Ioana Natalia. Au profitat de moment şi au vorbit despre proiectele în care sunt implicaţi.

Ioana Natalia s-a văzut rar cu tatăl ei. A copilărit în Monte Carlo şi, după ce a absolvit Şcoala Americană din Bucureşti, s-a mutat la Miami pentru a studia jurnalismul. Îi calcă pe urme mamei ei, Sophie Ayad, care este o cunoscută ziaristă din Egipt.

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane îmai puţin de 12 luni. Sursa citată anterior estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19. Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și