Închide meniul
Foto

Calvarul prin care a trecut o vedetă din România, despre care s-a spus că a fost iubita lui Ion Ţiriac: „Ardeau maşini de poliţie, spărgeau şi distrugeau magazine!”

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 14:45

Calvarul prin care a trecut o vedetă din România, despre care s-a spus că a fost iubita lui Ion Ţiriac: „Ardeau maşini de poliţie, spărgeau şi distrugeau magazine!”

Instagram Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz s-a stabilit în SUA

  • Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre viaţa din SUA
  • Ce a spus despre ultimul an

Anamaria Ferentz este una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România. De-a lungul timpului, Anamaria Ferentz a apărut în tabloide. În 2009, s-a spus că aceasta ar fi avut o relaţie cu Ion Ţiriac. Cei doi au fost văzuţi împreună la restaurant, dar şi când au intrat în reşedinţa miliardarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Anamaria Ferentz a plecat din România şi s-a stabilit de peste 10 ani în SUA. Aceasta a vorbit despre perioada pandemiei, dar şi despre protestele Black Lives Matter. Anamaria Ferentz a avut şi o relaţie cu Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Năstase, soţia lui Ilie Năstase.

Anamaria Ferentz: „A fost înfiorător”

Pandemia, aici, în California a fost grea, multe restricții și, din păcate, oamenii sunt foarte ușor de speriat, așa că aveai impresia că ești singur pe lume, nimeni nu mai comunica cu nimeni, și oamenii se fereau de oameni pe stradă… a fost foarte ciudat pentru mine… Noroc că am prieteni echilibrați care s-au comportat normal în perioada asta plină de stres și de frici.

Reclamă

În statele republicane nu au fost atâtea restricții și a fost mai ușor pentru ei, viața a decurs ca înainte, dar, în California, fiind un stat superdemocrat, a fost amplificat totul. Cel mai greu a fost când peste restricțiile pandemice au fost și protestele BLM, când au manifestat chiar la mine în zonă și ardeau mașini de poliție, spărgeau și distrugeau magazine… și a venit armata cu tancuri… M-am simțit ca într-o zonă de război. Și fiind doar eu cu cățelul, a fost înfiorător. A fost prima dată când m-am simțit singură. De aceea m-am și mutat de acolo undeva, la curte, retras și în siguranță”, a spus Anamaria Ferentz pentru Impact.ro.

Ce a spus Anamaria Ferentz despre presupusa relaţia cu Ion Ţiriac

În momentul în care s-a scris că Anamaria Ferentz ar fi avut o relaţie cu Ion Ţiriac, vedeta nu a ezitat să vorbească despre acest subiect.

Reclamă

Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu„, spunea Anamaria Ferentz, în trecut, pentru Libertatea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile