Închide meniul
Foto

Calvarul prin care a trecut nepoata unui bărbat celebru din România. Şi-a pierdut doi iubiţi, chiar înainte să se căsătorească. Emoţii şi cu actualul soţ: „Au urmat 2 ani de tratament”

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2021, 19:14

Reclamă
Calvarul prin care a trecut nepoata unui bărbat celebru din România. Şi-a pierdut doi iubiţi, chiar înainte să se căsătorească. Emoţii şi cu actualul soţ: „Au urmat 2 ani de tratament”

Andreea Lege Instagram

Andreea Lege

Andreea Lege este nepoata lui Mircea Sandu. Femeia are o poveste de viaţă dramatică. A fost de două ori aproape de a căsători, însă destinul a fost crunt. Andreea Lege a povestit când a primit prima palmă din partea destinului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc… însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot„, a spus Andreea Lege.

A urmat încă o dramă în viaţa fiicei fratelui lui Mircea Sandu.

„După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lângă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă”, a povestit nepoata lui Mircea Sandu pentru click.ro.

Andreea Lege şi-a salvat în ultima clipă actualul soţ

Şi actualul soţ al Andreei Lege a fost la un pas de tragedie. Aceasta a mers cu Viorel Lege la medic, iar bărbatul a fost salvat în ultima clipă.

Reclamă
Reclamă 4

Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: „Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit”. Am încremenit când am auzit astfel de vești… nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumnezeu ne-a ajutat și s-a vindecat”, a mai spus nepoata lui Mircea Sandu.

Andreea şi Viorel Lege s-au căsătorit, iar naşi au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito este acum în AntenaPLAY. Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

15:04

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

15:00

LIVE VIDEOCursa de sprint al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY! Hadjar, în pole-position

14:25

Olanda – Turcia LIVE TEXT, ora 22:00. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024. Echipele probabile

13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

13:48

Mesajul incredibil pe care Ronald Koeman i l-a dat lui Giovanni Becali, după ce Olanda a eliminat România de la EURO 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și