Închide meniul
Foto

Calvarul prin care trece fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, din cauza Corinei Caciuc. Detalii scandaloase despre amantă: „Îi băgau bărbaţii degetele prin gură!”

Publicat: 19 februarie 2022, 13:10

Reclamă
Calvarul prin care trece fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, din cauza Corinei Caciuc. Detalii scandaloase despre amantă: „Îi băgau bărbaţii degetele prin gură!”

Anamaria Prodan continuă "războiul" cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, atac la Corina Caciuc / Colaj Fanatik / Instagram

Anamaria Prodan nu a a mai suportat şi a dezvăluit chinul prin care trece fiul său şi al lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta susţine că fiul său trebuie să suporte imagini dure din cauza tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, detalii scandaloase despre amanta Corina Caciuc

Primește filmulețe cu iubita, unde îi băgau bărbații degetele prin gură și îi spuneau să se mai ducă pe la școală. El primește pe Instagram poze cu iubita soțului meu și a tatălui lui dezbăcată prin cluburi din noapte. Dacă vrei să faci așa ceva dispari, dar demn. Asta l-am învățat eu. Tu ești un exemplu pentru jucători, iar ei s-ar putea să-ți știe amantele și atunci tu ești ultimul papagal al României. Eu sunt Anamaria Prodan și eu stau dreaptă”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Bă, nu îţi este ruşine?!” Anamaria Prodan, criză de nervi din cauza lui Laurenţiu Reghecampf şi a amantei Corina Caciuc

Anamaria Prodan a lansat atacuri în valuri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta îşi acuză soţul că nu vine să ăşi vadă fiul pentru că nu este lăsat de amanta Corina Caciuc. Anamaria Prodan a răbufnit în momentul în care a avorbit cu Reghe. Anamaria Prodan nu mai suportă să îl vadă pe Laurenţiu Reghecampf cum îşi neglijează fiul. Vedeta îşi acuză soţul că nu vine să îşi vadă copilul din cauza amantei Corina Caciuc.

Ca ea sunt mii care asteapta unul care Reghecampf. Eu iti spun un lucru. Eu i-am adus tort de 2 ori inaltimea lui si pe urma tu postezi, in conditiile in care nu i-ai adus o prăjtură fiului tau, un tort ridicol cu flori uscate pe el? Este ridicol, penibil și scârbos. Nu îl iubește pe Bebe, daca il iubește nu vine sa il vadă? I-am zis azi, bă nu iti este rusine? El nu poate să se mai numească tatăl lui. Un așa tată nu există„, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan, despre Laurenţiu Reghecampf: „Ştie cât de distrus este!”

Anamaria Prodan a continuat cu atacurile şi a spus despre Laurenţiu Reghecampf că nu iese din cuvântul Corinei Caciuc.

Reclamă

A făcut nenorociri multe, sa vezi cate socoteli o sa dea. Omul este distrus efectiv. Daca avea ceva în pantaloni statea ascuns ca stie ce este si cat de distrus este. El are voie doar sa faca sedinte foto, nu are voie cu telefon, nu are voie cu portofel, cu bani în buzunar, cu nimic. Nu are voie la Snagov, nimic nu are, doar ce vrea ea are voie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și