Închide meniul
Foto

Calvarul prin care trece soţia lui Oleksandr Usyk. Suportă cu greu să vadă atrocităţile ruşilor în Ucraina

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 15:16

Calvarul prin care trece soţia lui Oleksandr Usyk. Suportă cu greu să vadă atrocităţile ruşilor în Ucraina

Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina

Instagram usykkate1

Ekaterina Usyk, soţia puglistului ucrainean Oleksandr Usyk, nu îşi poate reveni din şocul provocat de invazia ruşilor în Ucraina. Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina Usyk, au mai trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care au aflat că locuinţa lor a fost ocupată de militarii lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ekaterina Usyk duce un adevărat „război” pe reţelele de socializare cu ruşii invadatori. Aceasta postează aproape non-stop mesaje pe reţelele de socializare, prin care cere ca războiul să înceteze.

„Stop, războiului” – este cel mai direct mesaj postat de Ekaterina Usyk. De asemenea, la secţiunea story de pe Instagram, soţia lui Oleksandr Usyk a publicat imagini cu Ucraina înainte ca Vladimir Putin să dea ordinul de invazie.

Reclamă

Ce a găsit Ekaterina Usyk în propria casă, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi

Soţia lui Oleksandr Usyk a aflat, în cele din urmă, cum arată acum casa ei. Imaginile primite de la apropiaţi sunt teribile.

Ruşii au fost la mine acasă. Judecând după fotografii, au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk pe contul de Instagram.

În una dintre băi a fost lăsat dezastru. Ruşii ar fi consumat şi mai multe sticle de băutură până să părăsească locuinţa.

Reclamă 4 / 0/3
Ce au lăsat în urmă militarii ruşi

Casa campionului mondial, ocupată de militarii ruşi

Luna trecută, Ekaterina Usyk a fost anunţată de vecini să nu se întoarcă acasă. Femeia a avut o reacţie categorică pe reţelele sociale, chiar înainte să plece din Ucraina.

Eu sunt bine, familia mea este teafără. Din păcate, este adevărat, militarii ruși s-au mutat în casa mea. De când au intrat la noi în ţară, au înnebunit. Case bune, oameni liberi. Orașele lor în timp de pace arată ca Mariupol acum.

Nu știu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent! Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace și bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate”, a transmis Ekaterina Usyk atunci, potrivit sport.ua.

Cei doi au plecat în Cehia, după ce Oleksandr Usyk a primit dreptul să părăsească țara. Campionul mondial la box, la categoria grea, şi-a apărat ţara cu arma în mână, până să înceapă pregătirea meciul revanșă cu Anthony Joshua.

Usyk şi Joshua ar urma să fie din nou adversari, în ring, la finalul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Interesul este uriaș și se anunță o confruntare de 120 de milioane de dolari, sumă care ar urmă să fie împărțită în mod egal între cei doi boxeri. Usyk l-a lăsat pe Joshua, în septembrie 2021, fără centurile WBA, IBF și WBO.

Oleksandr Usyk, care are o avere estimată la 4 milioane de dolari, s-ar putea îmbogăţi dacă îl va învinge din nou pe Anthony Joshua. A anunţat totuşi că va dona mare parte din încasările din meciul revanşă pentru armata ucraineană.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și