Închide meniul
Foto

Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor a venit la un eveniment cu o ţinută prin care se vedea tot!

Publicat: 12 noiembrie 2023, 9:32

Reclamă
Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor a venit la un eveniment cu o ţinută prin care se vedea tot!

Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor a venit la un eveniment cu o ţinută prin care se vedea tot!

Alexandra Stan / Instagram

Apariţie uluitoare a celei mai dezinhibate artiste de la noi, la un eveniment! Alexandra Stan, care s-a distrat în vară pe Insula Miliardarilor, Mykonos, cu George Puşcas, a mers la un eveniment monden într-o rochie prin care se vedea tot de la talie în sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan e recunoscută pentru apariţiile sale, uneori, şocante. Acestea i-au adus critici pe reţelele sociale, dar ea nu le bagă în seamă. (IMAGINILE ULUITOARE ÎN GALERIA FOTO)

Cântăreaţa celebră care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor a venit la un eveniment cu o ţinută prin care se vedea tot!

Alexandra Stan a negat că a avut o relaţie cu George Puşcaş, cu toate că s-a distrat alături de el în Mykonos şi chiar s-a afişat pe reţelele sociale îmbrăcând tricoul acestuia de la naţională.

În vară, ea spunea că s-a întors obosită din vacanţa de vis pe care a petrecut-o pe Insula Miliardarilor.

Alexandra Stan mărturisea că s-a întors cu kilograme în plus din vacanţă. Pentru a arăta excelent, artista a recunoscut că se înfometează, sfătuindu-i pe fani să nu îi urmeze exemplul.

Reclamă

Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, a precizat Alexandra Stan pentru ego.ro.

„Am venit obosită din vacanţă”

Am venit obosită din vacanță, dar m-am dus acasă, am stat frumos la mine în apartamentul meu. Acolo mă relaxez eu cel mai mult. Acolo mă așteaptă și pisica mea, Miau.

Reclamă 4 / 0/3

E ca și copilul meu. Când plec câteva zile, dacă plec o săptămână, o las la un hotel. Am două prietene aici în București care au un hotel de animale și sunt vecine cu mine așa că o duc frumos la ele. Dar când plec o zi, două, o las acasă că nu face nimic. O las în apartament”, mai spunea artista.

Cum s-au cunoscut Alexandra Stan şi George Puşcaş

Potrivit click.ro, Alexandra Stan şi George Puşcaş s-au cunoscut la lansarea clinicii de înfrumuseţare lansată de fotbalistul cotat la 2.5 milioane de euro. Puşcaş îl are asociat chiar pe Ionuţ Radu.

Alexandra Stan a fost printre invitaţi şi i-a atras imediat atenţia lui George Puşcaş. Îmbrăcată într-o rochie roz, mulată pe corp, Alexandra l-ar fi dat peste cap pe „Puşki”. În momentul în care a ajuns la eveniment, artista a şi amintit că este singură şi că îşi doreşte să îşi găsească un iubit.

Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, a spus Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan are un trecut romantic tumultuos. Cântăreaţa s-a căsătorit cu Emanuel Necatu în 2021, după câteva luni de relaţie, şi după alte câteva luni de mariaj avea să divorţeze de acesta. În acest an, jurnaliștii din Turcia au anunțat că Alexandra Stan ar fi avut o idilă cu Altay Bayindir, portarul celor de la Fenerbahce, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și