Închide meniul
Foto

Care este, cu adevărat, relaţia dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea. Ce a putut să spună Cristi Borcea despre cele două femei

Reclamă

Publicat: 27 aprilie 2022, 12:40

Care este, cu adevărat, relaţia dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea. Ce a putut să spună Cristi Borcea despre cele două femei

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea. Prima soţie a lui Cristi Borcea are succes în afaceri

Mihaela Borcea este prima soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea au o relaţie foarte bună. Actuala şi fosta soţie a lui Cristi Borcea chiar se ocupă împreună la una dintre afacerile deţinute de Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea trag din greu pentru a pregăti sezonul estival. Cele două femei se ocupă de hotelul din Olimp pentru a primi turiştii, deşi s-a speculat că Valentina Pelinel ar fi dorit să o excludă pe prima soţie a lui Borcea.

Cristi Borcea spune că Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea au o relaţie foarte bună

Despre relaţia dintre cele două femei a vorbit şi Cristi Borcea în trecut. Omul de afaceri dezvăluia că există un consens între cele două femei.

Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!„, a spus Cristi Borcea, într-un interviu acordat în trecut, conform viva.ro.

Valentina Pelinel ar fi încercat să îi dea lovitura decisivă, Mihaela Borcea nu a cedat

Valentina Pelinel ar fi încercat, la începutul anului, să se ocupe exclusiv de afacerile soţului său şi să scape de orice implicare a Mihaelei Borcea, prima soţie a milionarului, în afacerile familiei.

Reclamă

Numai că Mihaela borcea continuă să administreze câteva din afacerile fostului său soţ. Astfel, Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina şi prima soţie a omului de afaceri lucrează împreună.

Cel mai elocvent exemplu este hotelul de pe litoral, acolo unde atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea sunt implicate. Cele două se ocupă pentru ca totul să fie la cele mai înalte standarde pe 1 mai, atunci când se va deschide sezonul estival.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc ce joacă, mărim și terasa care este superbă și are vedere la mare”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru click.ro, care a mai spus că vor veni şi copiii lui Cristi Borcea din SUA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și