Închide meniul
Foto

Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: „Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut”

Publicat: 22 iulie 2024, 17:18

Reclamă
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: „Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut”

Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar

Pescobar / Instagram

Cunoscutul proprietar de restaurante a făcut o nouă „aroganţă”. Iată cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

65.000 de euro a scos din conturi, într-o singură zi, Pescobar, pentru distracţia de la plajă.

Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: „Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut”

Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viaţa mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e, atât s-a putut”, a transmis Pescobar pe Tik-Tok.

Pescobar le-a promis celor care au luat 10 la BAC anul acesta că îi va recompensa, simbolic, cu câte 100 de euro. El s-a ţinut de cuvânt, dar a mărturisit că a fost foarte greu să ia legătura cu toţi absolvenţii de liceu care au luat 10 la BAC în sesiunea de vară.

Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, anunţa Pescobar.

Reclamă
Reclamă 4

Imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar

Au apărut imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar (Paul Nicolau). Cunoscutul milionar trăieşte în lux şi opulenţă şi le-a arătat fanilor ce imobil şi-a cumpărat de la cel care primeşte trei pensii de la statul român.

Pescobar a făcut o investiţie spectaculoasă şi a cumpărat „cel mai scump apartament” de la prietenul lui Dumitru Dragomir. Acesta are 1.500 de metri pătraţi şi dispune de condiţii de cinci stele.

Apartamentul cupărat de Pescobar de la fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are sală de cinema, piscină pe terasă, dar şi sală de fitness. Pe unul dintre pereţi este un tablou uriaş cu actorii din serialul „Peaky Blinders”.

Reclamă

Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…)

Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion. Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema.

Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri. Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel”, a spus Paul Nicolau, într-un videoclip postat pe TikTok, potrivit prosport.ro.

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, dezvăluia că Pescobar are restaurantele în locaţiile sale. Pescobar îi plăteşte chirie lui Dragomir pentru închirierea spaţiilor.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 iul.

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și