Închide meniul
Foto

Cât costă să fii vecin cu Dorian Popa. Vedeta s-a apucat de afaceri imobiliare și construiește un cartier rezidențial. „E unul dintre visurile mele”

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 8:51

Reclamă
Cât costă să fii vecin cu Dorian Popa. Vedeta s-a apucat de afaceri imobiliare și construiește un cartier rezidențial. „E unul dintre visurile mele”

Dorian Popa speră să se îmbogăţească din afaceri imobiliare

Instagram Dorian Popa

Aproximativ 300.000 de euro a plătit pentru casa viselor lui. Implicat activ în tot ceea ce s-a întâmplat pe șantier, Dorian Popa nu s-a limitat la atât și a dat naștere proiectului „Hâtz Rezidence”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa construiește case. Are propriul cartier rezidențial

Am reușit să cumpăr o parcelă de 700 de mp fix în fața casei mele și încă o parcelă de 700 de mp lipită de terenul meu. Îmi doresc să fac un cartier care să se învecineze cât se poate de mult cu căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele a fost să construiesc și să văd șantierul de la mine din casă.(…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp.„, a povestit artistul într-un vlog.

Ca să fii vecinul lui Dorian Popa trebuie să scoți din buzunar aproximativ 150.000 de euro, anunță wowbiz.ro.

Dorian Popa: „Se pot câştiga zeci de mii de euro pe lună din Youtube”

La începutul acestui an, Dorian Popa a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea AS.ro LIVE. A dezvăluit atunci sumele uriaşe care se pot câştiga din postările de pe Youtube. Vedeta susţine că venitul poate ajunge la zeci de mii de euro pe lună. Popa este urmărit în mediul online de peste 4 milioane de fani. Jumătate dintre ei vin din Youtube.

Se câştigă mult din postările de pe reţelele de socializare. Se pot câştiga de la câteva mii de euro, la zeci de mii de euro pe lună. Depinde de cât de mult te implici şi de content-ul pe care îl ai. Cât e de curat şi cât de plăcut este contentul tău pentru cei ce investesc în publicitate.

Reclamă

Se pare că fratele Popa este şi un vânzător bunicel, ceea ce mă bucură extraordinar. Niciodată nu am comercializat un produs în care nu am crezut sau care nu mi-a plăcut. Nu e cazul să ne prostituăm. Nu trăiesc numai din asta. Nu fac sacrificiu din contentul pe care îl fac„, a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și