Închide meniul
Foto

Cât de bine arată fiica cea mare a lui Gabi Balint! Imagini inedite cu tânăra în vârstă de 21 de ani. Cu ce se ocupă la Barcelona

Reclamă

Publicat: 10 august 2021, 13:52

Cât de bine arată fiica cea mare a lui Gabi Balint! Imagini inedite cu tânăra în vârstă de 21 de ani. Cu ce se ocupă la Barcelona

Gabi Balint, alături de şeful FRF, Răzvan Burleanu, pe stadionul Ghencea

hepta

Denisa Balint are 21 de ani şi a studiat în Spania la Institul European de Design. Tânăra se poate mândri şi cu frumuseţea ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de bine arată fiica cea mare a lui Gabi Balint

Denisa adoră să pozeze, iar contul ei de Instagram are mii de urmăritori. „Denisa Balint tocmai a absolvit. Acum, să ne găsim un job”, a glumit ea.

View this post on Instagram


A post shared by Denisa Balint (@denisa_balint)

În vârstă de 58 de ani, Gabi Balint are două fiice. Pe Denisa şi pe Roa Lorelai Andreea, în vârstă de 9 ani.

Reclamă

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

”Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și