Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan și l-a făcut să uite de chefurile epocale

Publicat: 22 august 2023, 17:05

Reclamă
Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan și l-a făcut să uite de chefurile epocale

Cât de frumoasă este femeia care l-a "cumințit" pe Adrian Ropotan

Raluca Ropotan, alături de Adrian Ropotan / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan (37 de ani). Raluca este soția fostului internațional român, care a ieșit în ultima perioadă de sub lumina reflectoarelor. Fostul mijlocaș al lui Dinamo trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Stelian Ogică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscut pentru ieșirile nocturne și chefurile epocale la care a participat în perioada în care juca la gruparea din Ștefan cel Mare, Ropotan și-a găsit liniștea lângă fosta asistentă TV. Cei doi s-au căsătorit în 2017.

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cumințit” pe Adrian Ropotan

Raluca este de o frumusețe răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI) și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe fostul jucător al lui Dinamo. Se întâmpla în urmă cu 12 ani, iar între timp viața lor s-a schimbat radical. De când s-a născut fiul lui, Adrian Ropotan este un familist convins.

Ne știam din intermediul ăsta al orașului, al cluburilor, locurilor pe care le frecventam. Ne salutam, ne știam, dar într-o zi am intrat puțin în discuție și de atunci am rămas împreună”, spunea cea care are un copil cu fostul fotbalist.

În acest an, Raluca a anunțat cum se menține în formă. Nu urmează vreo dietă strictă, dar încearcă să aibă o alimentație echilibrată.

Reclamă

„Încerc, e destul de greu acum să mă întrețin, dar încerc. Poate nu toată lumea recunoaște, dar e important. Încerc să am o alimentație echilibrată, cu toate că, de multe ori, fac excese. Știu, nu-i corect, dar sunt sinceră. Încerc să mă reglez o perioadă.

În mod normal, cumva să am un regim alimentar sănătos, pentru că, de când îl avem și pe Ivan, el mănâncă doar mâncare gătită în casă. Evităm, în timpul săptămânii, restaurantele sau fast-food, adică chiar nu mâncăm”, a spus Raluca Ropotan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Adrian Ropotan a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsj, Nijni Novgorod, Gabala, Petrolul, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna. A făcut avere și după retragerea din fotbal. A intrat în afaceri cu construcții și a ridicat câteva blocuri în zona Drumul Taberii. Ar fi câștigat milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Ropotan, dezvăluiri de senzaţie despre episodul „Steaua e numai una!”

În 2008, Adrian Ropotan a petrecut alături de Gabi Torje şi Cristi Pulhac pe maneaua „Steaua e numai una!„. Ropotan a dezvăluit, la AS.ro LIVE, „tratamentul” de care a avut parte la următorul meci.

Era meciul cu FC Argeş, parcă! Era o ceaţă nebună. Am zis, bă, am scăpat, nu prea mă văd ăştia pe aici, nu prea mă înjură aici. Era antrenor domnul Mircea Rednic şi m-a şi schimbat în minutul 70 şi ceva parcă. Şi au început. Am luat-o aşa frumos pe lângă teren. Mi-am luat drumul mai lung, dar nu prin faţa galeriei. Dacă o iau, o iau de la persoanele care nu prea sunt aici. Până am ajuns la tunelul de la vestiare, aveam frigiderul plin. Dacă ne raportăm la momentul de faţă e o chestie amuzantă.

E o perioadă din viaţa mea care a trecut, o să o povestesc copiilor, nepoţilor. Am în minte acum toată acţiunea. Era cu un aparat de fotografiat. Era iubita unui invitat. Nu am realizat că suntem filmaţi. Am zis, bă, stăm în casa omului, nu are ce să se întâmple. Am zis că putem să ne dăm arama pe faţă. S-a cântat, dar a fost o glumă. A fost pus şi o manea cu Dinamo. Unii cântau, alţii nu cântau că erau muţi. Erau puţin ameţiţi„, a spus Adrian Ropotan.

Adrian Ropotan a recunoscut și ce amendă a primit după acel episod. A fost lăsat fără 5.000 de euro după escapada cu Gabi Torje şi Cristi Pulhac.

S-a întâmplat, a fost o glumă. Eram tineri. Am avut o problemă financiară, în primul rând. Am avut o amendă de 5.000 de euro. I-am plătit, ne-am asumat. Erau mici salariile, la Dinamo am pornit cu biletul de autobuz„, a mai spus Adrian Ropotan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și