Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui Miodrag Belodedici. Apariţie rară în spaţiul public a celor doi: „Sunt îndrăgostit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2024, 10:46

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita lui Miodrag Belodedici. Apariţie rară în spaţiul public a celor doi: „Sunt îndrăgostit!”

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere cu ce a urmărit de poliţie la 3 dimineaţa

Antena Sport

Cât de frumoasă este iubita lui Miodrag Belodedici. Femeia a strălucit lângă fostul mare fotbalist la dineul oficial care a avut loc înaintea meciului de retragere al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miodrag Belodedici trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie mai tânără decât el. Cei doi au apărut împreună într-o apariţie extrem de rară la un eveniment public. (VEZI IMAGINI RARE CU MIODRAG BELODEDICI ŞI IUBITA SA)

Cât de frumoasă este iubita lui Miodrag Belodedici

Conform puţinelor informaţii apărute în spaţiul public, iubita lui Miodrag Belodedici este sefă de bancă. Într-un interviu acordat în trecut, Miodrag Belodedici a recunoscut că este extrem de îndrăgostit de Cornelia, partenera sa, cu care are o relaţie de ani de zile.

„Da, este iubita mea. Sunt îndrăgostit, dar nu mă însor. Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat. Sunt vesel, sunt bine… Iubita mea n-are treabă cu sportul”, a spus Belo pentru libertatea.ro.

Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare

Miodrag Belodedici a fost căsătorit şi are o singură fiică. Zandalee Belodedici este fiica pe care Miodrag Belodedici o are din căsnicia cu Sandra Macovescu. Cei doi au divorţat în 2001. Într-un interviu acordat în trecut, Miodrag Belodedici a făcut dezvăluiri despre pasiunea fiicei sale. Zandalee Belodedici a locuit în Spania, acolo unde şi-a terminat şi studiile. Conform tatălui său, Zandalee este pasionată de turismul hotelier şi a absolvit Facultatea de Turism din Valencia. (VEZI IMAGINI ŞI CU SUPERBA FIICĂ A LUI BELODEDICI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă
Reclamă 4

”Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place„, spunea, în trecut, Miodrag Belodedici, confom unica.ro.

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:21

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și