Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Larisa, omul de încredere al lui Pescobar. Tânăra întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 18:31 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 9:48

Reclamă
Cât de frumoasă este Larisa, omul de încredere al lui Pescobar. Tânăra întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este Larisa, omul de încredere al lui Pescobar. Tânăra întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este Larisa, omul de încredere al lui Pescobar. Paul Nicolau trece prin momente grele după ce restaurantul său din Snagov a luat foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Nicolau este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde îşi promovează lanţul de restaurante. Acesta este ajutat de Larisa Popa, cea care este managerul restaurantelor lui Pescobar. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU LARISA POPA, OMUL DE ÎNCREDERE AL LUI PESCOBAR)

Cât de frumoasă este Larisa, omul de încredere al lui Pescobar

Ca şi Pescobar, Larisa Popa este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi pozează în ipostaze fierbinţi. Chiar dacă la un moment s-a speculat că între Pescobar şi Larisa Popa ar fi mai mult decât de o relaţie profesională, omul de afaceri a ţinut să facă lumină.

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a declarat Pescobar în cadrul unui podcast.

Legătura neaşteptată dintre Pescobar şi Gigi Becali: „Mulţi m-au întrebat asta, dar nu s-a întâmplat aşa!”

Legătura neaşteptată dintre Pescobar şi Gigi Becali. La un moment dat, patronul de la Taverna Racilor, a apărut cu o căciulă ca a patronului de la FCSB. Paul Nicolau, pe numele său adevărat, trece prin momente grele. Localul său din Snagov a luat foc, dar afaceristul a promis că va reface din temelii localul.

Reclamă

Pescobar este un apropiat al oamenilor din fotbalul românesc. Alături de Dumitru Dragomir, Pecobar la meciul din Liga Campionilor dintre AC Milan şi PSG. Cei doi au o relaţie de prietenie de mai multă vreme.
Un alt episod cu Pescobar în prim plan a fost când a apărut cu o căciulă ca a lui Gigi Becali. Ca şi Gigi Becali, Paul Nicolau obisnuieşte să meargă la muntele Athos. Mai mult, acesta şi-a luat de acolo o căciulă pe care este brodată o cruce, la fel ca cea pe care o poartă Gigi Becali.

Legătura neaşteptată dintre Pescobar şi Gigi Becali

”Dragilor, m-au întrebat mulți dacă i-am furat căciula domnului Becali. Nu s-a întâmplat așa, nu l-am ‘ars’ de căciulă. Am cumpărat-o de la Athos, de la Ouranoupolis sau, mi se pare, chiar de la mănăstire, de la Vatoped, nu mai știu. Deci de acolo.

Când vă duceți la Athos, să vă accesorizați și cu o căciulă d-asta. Pe lângă că e frumoasă, poartă și semnul crucii care ne călăuzește. Așa că eu cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun. Doamne ajută!”, a spus Pescobar, în trecut, într-un video postat pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și