Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Lupescu. Imagini rare cu Florentina, pe care „Kaiserul” a cunoscut-o în avion

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2024, 14:40

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Lupescu. Imagini rare cu Florentina, pe care „Kaiserul” a cunoscut-o în avion

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu / AS.ro

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Lupescu, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României. Florentina şi Ionuţ Lupescu au o căsnicie perfectă. Cuplul este unul dintre cele mai frumoase şi discrete. Spre deosebire de soţul ei, care este unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, Flori a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ şi Florentina Lupescu s-au cunoscut în avion. Florentina era stewardesă şi s-a îndrăgostit imediat de fostul internaţional român. S-au căsătorit în 2000, în mare secret. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI IONUŢ LUPESCU)

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Lupescu. Imagini rare cu Florentina

„Soţia mea a fost stewardesa aproape 10 ani şi la diferite zboruri ne-am văzut. Echipajul mergea câteodată şi cu charterul Echipei Naţionale şi uşor uşor am intrat în discuţie. Dar asta după mult timp, nu din prima.

Şi ne-am plăcut, după m-am dus eu la Bursaspor şi atunci s-a făcut legătura, înfiriparea, în 2000, şi apoi a venit şi ea, iar anul acesta facem 18 ani. E iubire, dar cu cât îmbătrâneşti este respect foarte mult. Dacă nu este respect este lucrul cel mai urât„, spunea Ionuţ Lupescu într-un interviu acordat AntenaStars.

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo

Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo. Lupescu e de părere că cea mai mare vină o au cei din conducerea clubului. Rămaşi fără antrenor după demisia lui Ovidiu Burcă, dinamoviştii se află pe penultimul loc în clasament şi sunt ameninţaţi cu o nouă retrogradare istorică. Lupescu pune presiune cu Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu şi le cere să ia măsuri pentru a salva clubul.

Reclamă

„Sunt destule meciuri până la sfârșit, dar cred că trebuie cineva care are anumită experiență, care cunoaște, a mai trecut prin așa ceva. O retrogradare ar fi o mare problemă pentru Dinamo și pentru noi toți, dar sperăm ca cei care conduc acolo să ia în ceasul al 12-lea măsurile care trebuie.

Nu e bine să te obișnuiești aici în partea de jos a clasamentului, pentru că asta n-a fost spiritul lui Dinamo. Cornel Dinu a spus foarte clar care este spiritul lui Dinamo, problema este ca cei care conduc Dinamo să înțeleagă spiritul lui Dinamo. Aici cred că avem o mică problemă”, a spus Ionuț Lupescu pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei Vezi toate știrile
Citește și