Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu. Oana întoarce toate privirile

Publicat: 23 octombrie 2024, 12:04

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu. Oana întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu. Oana întoarce toate privirile

Victor Angelescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu, cel care este partenerul lui Dan Şucu la Rapid. Oana este de o frumuseţe răpitoare şi întoarce toate privirile. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI VICTOR ANGELESCU)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana şi Victor Angelescu au o relaţie extrem de discretă şi puţine lucruri se ştiu despre partenera acţionarului minoritar de la Rapid.

Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu

Totuşi, Oana îl însoţeşte la fiecare meci pe care Rapidul îl joacă în Giuleşti şi trăieşte intens fiecare fază alături de soţul său. Chiar şi aşa, puţine lucruri se ştiu despre partenera lui Victor Angelescu. Oana este de profesie avocat şi s-a căsătorit în această vară cu Victor Angelescu, scrie iamsport.ro.

Victor Angelescu a mai fost căsătorit şi are o un băiat care joacă fotbal la juniorii Rapidului. În urmă cu 4 ani, Angelescu a făcut o dezvăluire savuroasă despre fiul său.

”Are abia şapte ani şi zice: «Tata, când o să jucaţi cu CFR, cu FCSB? De ce nu jucaţi cu ei?». Încerc să-i explic că o să jucăm în curând. Imnul l-a învăţat singur, când l-am luat pe stadion, l-a învăţat, copii învaţă imediat şi deja îl ştie pe dinafară”, spunea Victor Angelescu pentru ProSport.ro.

Reclamă
Reclamă

Diana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti

La fel ca şi Victor Angelescu, şi Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, este însoţit la meciul de soţia sa. Diana Şucu a avut o apariţie de sute de mii de euro la meciul cu Farul.

Diana Şucu a devenit o prezenţă constantă la meciurile Rapidului, de pe teren propriu. Soţia acţionarului majoritar al Rapidului trăieşte la intensitate maximă toate meciurile şi se bucură ca un adevărat suporter la goluri

Diana Şucu a purtat cercei în valoare de 80.737 euro. De asemenea, Diana Şucu a purtat un colier cu diamente extrem de elegant, în valoare de 111.475 euro.

Reclamă

Suma accesoriilor este mult mai mare având în vedere că Diana Şucu a purtat mai multe inele. Diana Şucu le-a purtat noroc jucătorilor de la Rapid. Elevii lui Marius Şumudică au câştigat cu 5-0 derby-ul cu Farul şi au obţinut prima victorie a sezonului în Giuleşti.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și