Închide meniul
Foto

Cătălin Moroşanu, noi dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru: „El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el!”

Publicat: 24 martie 2023, 17:42 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 0:40

Reclamă
Cătălin Moroşanu, noi dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru: „El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el!”

Facebook Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu, alături de Sergiu Ciobotariu

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru. Deşi i-a luat o casă nouă, tânărul din Iaşi a preferat să revină cu familia în mahala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce Cătălin Moroşanu i-a cumpărat o casă, Sergiu Cioboraru a vândut-o, a cheltuit banii primiţi şi s-a întors în mahala. Mai mult, deşi Moroşanu i-a oferit posibilitatea de a obţine un job.

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru

Am făcut un gest pentru inima mea, în fața lui Dumnezeu. Am mobilizat presa ca să strângem bani. Dacă aveam eu bani, îi dădeam de la mine, dar nu sunt așa de bogat. Nu-l învinuiesc pe el, învinuiesc situația în sine. Nu poți avea pretenții de la el. El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el”, a spus Cătălin Moroşanu pentru prosport.ro.

S-a aflat abia acum! Ce a mai primit „călăreţul” Sergiu pe lângă cei 6 mii de euro în cont şi casa

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri în premieră despre Sergiu, tânărul călăreţ din Iaşi căruia i-a luat o casă şi i-a lăsat şi 6.000 de euro în cont. Cătălin Moroşanu a dezvăluit în exclusivitate la AS.ro LIVE că Sergiu a primit şi din partea proprietarului care i-a vândut casa şi carne.

I-am găsit o casă şi într-o zonă metropolitană, la 37 de mii de euro. Mobilată, tot ce trebuie. Proprietarul de la care am luat casa i-a lăsat şi carne în frigider. Efectiv, era carne în congelator. Băi, îi las carnea la băiat că are nevoie. I-am dat totul şi i-am lăsat şi 6 mii de euro în cont„, a spus Cătălin Moroşanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

„Călăreţul” Sergiu l-a sunat pe Cătălin Moroşanu

„Călăreţul” Sergiu a fost ajutat enorm de către Cătălin Moroşanu. Vedeta a decis să îi sară în ajutor bărbatului care a uimit toată România. „Călăreţul” Sergiu, cel care a fost să-şi vadă la spital soţia însărcinată călare pe cal l-a dezamăgit crunt pe Moroşanu. Fostul sportiv i-a sărit imediat în ajutor. În ceva mai mult de două săptămâni a strâns 43.000 de euro şi i-a achiziţionat o casă lui Sergiu Ciobotaru.

Mai mult, Cătălin Moroşanu i-a oferit şi 6000 de euro „Călăreţului” Sergiu pentru a putea să-şi înceapă o nouă viaţă alături de mama copilului său şi bebeluş. Ce a urmat l-a dezamăgit crunt pe Cătălin Moroşanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și