Închide meniul
Foto

Câte kilograme a ajuns să aibă vedeta de 73 de ani care arată ca o adolescentă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2023, 9:40 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 17:49

Reclamă

Vera Wang se menține într-o formă incredibilă și e vedeta care a fost ”acuzată” că la 73 de ani arată ca o adolescentă. Fosta patinatoare are greutatea perfectă pentru o persoană de 1.61 metri înălțime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la healtyceleb.com, Vera Wang are o greutate de 49 de kilograme. Așa a ajuns să uimească pe toată lumea cu un abdomen perfect, pe care se laudă că îl lucrează în fiecare zi.

Câte kilograme a ajuns să aibă vedeta de 73 de ani care arată ca o adolescentă

În trecut, Vera a dezvăluit ce a mâncat în ultimii 29 de ani, după naşterea celui de-al doilea copil, Josephine. Combinaţia propusă de Wang conţine hamburgeri şi votcă, un lucru greu de acceptat de majoritatea oamenilor. Dar sunt lucrurile care au ajutat-o pe fosta patinatoare să se menţină într-o formă de vis.

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, pentru Forbes, cu un an în urmă.

Reclamă

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și