Închide meniul
Foto

Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2024, 14:26

Reclamă
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă

Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării "Stăpânului Moldovei"

Costel Corduneanu / Instagram

S-a aflat ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”. Fostul sportiv, care a decedat la vârsta de 54 de ani, este astăzi condus pe ultimul drum, la Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Corduneanu a murit, luni, într-un spital din Târgu Mureş, după ce s-a confruntat cu probleme la inimă timp de mai mulţi ani.

Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”

Conform cancan.ro, familia lui Costel Corduneanu a luat decizia de a renunţa la muzică şi onoruri. Asta după ce la priveghi au cântat mai mulţi solişti, printre care Florin Salam, Tzancă Uraganu şi fraţii de la Bărbuleşti.

Coostel Corduneanu ar fi putut fi înmormântat cu onoruri militare, deoarece a avut grad de subofiţer la Steaua şi la Dinamo Braşov, dat fiind faptul că a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României, participând la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, înainte de a deveni interlop.

Costel Corduneanu va fi înmormântat la cimitirul „Eternitatea”, din Iaşi, acolo unde se află şi mormintele mai multor personalităţi de renume ale ţării.

Reclamă

Cortegiul funerar a fost unul impresionant, zeci de maşini de lux însoţindu-l pe Costel Corduneanu pe ultimul său drum. Autorităţile din Iaşi s-au mobilizat în acest sens, datorită mulţimii de oameni care a venit în oraş în aceste zile, pentru priveghiul temutului interlop, sau înmormântarea acestuia.

Sursa citată anterior mai notează faptul că întreaga înmormântare a lui Costel Corduneanu a fost filmată cu o dronă. Priveghiul s-a desfăşurat la un restaurant de lux din Iaşi, pe care familia fostului sportiv olimpic l-a închiriat pentru câteva zile.

În drumul către cimitir, coretgiul funerar al lui Costel Corduneanu a avut o oprire de câteva minute la Tg. Cucu, locul în care acesta a copilărit. Sute de oameni au participat la înmormântarea celui care a fost poreclit „Stăpânul Moldovei”.

Reclamă 4 / 0/3

„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului

Văduva lui Costel Corduneanu a transmis un mesaj sfâşietor după moartea interlopului cu care se căsătorise civil anul trecut. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional şi şi-a găsit cu greu cuvintele după ce a primit vestea tragică de la medici.

Graţiela şi-a luat rămas bun de la Costel Corduneanu printr-un mesaj teribil postat pe contul ei de Facebook.

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!„, a transmis Graţiela Corduneanu pe reţelele sociale, potrivit spynews.ro.

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

Mai mult decât atât, Graţiela Corduneanu fusese chiar plasată, în noiembrie 2022, sub control judiciar. Potrivit fanatik.ro, era cercetată pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și